Pozdrav svima, imam veliki problem naime ne mogu da udahnem punim plucima problem se javio jos prije 8 mjeseci i još se nosim sa njim zato jer su mi roditelji govorili da sam sebi nesto umislio i da ce to proci a i ja sam se nadao.I tako vreme je odmicalo i evo nabralo se 8 mjeseci te moje tegobe, ovaj problem mi se javlja svaki dan veoma dosta puta samo kada spavam sve je normalno.Jako mi je neprijatno jer moram sav da se zadam(uspnem) da bih udahnuo i tako po 100 puta na dan, pomaže mi to sto se sa ovim i dosta zjeva jer samo kroz zjevanje mogu da dođem to neke vece kolicine vazduha.
Imam 17 godina i idem u teretanu, imam onako prilicno krivu kičmu pa ja mislim da i to ima veze.
Ovaj isti problem je imao takodje jedan clan ovog foruma: boeing -ali ovaj covjek nije aktivan vec od 2010 godine i ne mogu se sa njim posavjetovati jer on je sa upravo istim problemom, volio bih da znam kako je on to rjesio ako u opste i jeste.
Link teme gdje boeing ima isti problem je ovaj:
http://www.doktor.rs/forum/pulmologija/ ... 63-30.html
boeing nadjite njegov komentar drugi je po redu na linku.
Jako sam opsiran, velio bi da mi admini mogu dati email adresu ovog lika u inbox vjerovatno je na emailu aktivniji nego ovde.
Molim Vas pomozite nekako.
Pozdrav
Ne mogu da udahnem punim plucima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Ne mogu da udahnem punim plucima
Проблем са дисањем је једна од могућих последица укљештења на неком од спојева ребара и кичме - између плећки. То треба да ти намести неко ко зна о чему се ради.