Imao sam operaciju fimoze i posle te opracije nikako da svrsim. Pre operacije nikakvih problema nisam imao sa ovim slucajem. Operacija je bila pre 20 dana i pokusao sam se zadovoljiti ali nista se ne desava jedino malo ako se napalim malo izadje bezbojne vodice i to je sve. Pokusam sam i po sat i po vremena ali nista samo vodica.
Plasi me ovo ne znam sta da radim. Nikad pre ovako nesto nisam imao. To je sigurno do operacije posto posle nje mi se desilo ovo.
:( Ne mogu da svrsim
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: :( Ne mogu da svrsim
moras dati jos malo informacija...da li imas osecaj da dozivis sam orgazam?problem se javlja u tome sto ti ne izbacujes semennu tecnost,jel?izadje malo ili nimalo...nemoj se forsirati i sacekaj da dr nesto kaze o ovome,uostalom,zasto ne odes kod svog lekara?
pretpostavljam da se zalis na nemogucnost dozivljavanja orgazma...jos uvek je rano da bi se zabrinuo
, pa proslo je tek 20 dana, mozda jos uvek imas bolove i neprijatan osecaj, sve je to sveze...i sve to smeta lepom osecaju koji dovodi do orgazma...rekao si samo operacija fimoze, da li je uradjeno obrezivanje i otklonjena cela kozica? ako je tako onda ti je problem sigurno sto sada moras da se naviknes na novi nacin masturbacije, na nov osecaj, koji ce u pocetku sigurno biti neprijatan sad kad je glavic odjednom go pa obavljas trljanje direktno po njemu...polako, sve ce to doji na svoje, jos je rano...moras da vezbas i naviknes na novo, na drugacije nego pre...a kada se rana potpuno oporavi i skroz nestanu bolovi i neprijatna osetljivost glansa bice sve kako treba, a sigurno i bolje nego pre!
a tu vodicu sto spominjes, to je presemena tecnost koja se luci nevezano za orgazam, tokom cele seksualne uzbudjenosti, i to je potpuno normalno, treba da se luci...
vezbaj, vezbaj i vezbaj!

a tu vodicu sto spominjes, to je presemena tecnost koja se luci nevezano za orgazam, tokom cele seksualne uzbudjenosti, i to je potpuno normalno, treba da se luci...
vezbaj, vezbaj i vezbaj!

Pa nije mi svejedno posto nisam imao ovakav slucaj nikad pa sam zato postavio ovde da se raspitam da znam bar nesto.
Obrezanje je skroz. Kozica je skinuta glans je ceo slobodan. Nadam se brzem oporavku.
Obrezanje je skroz. Kozica je skinuta glans je ceo slobodan. Nadam se brzem oporavku.
Nemam osecaj da dozivim orgazam. Ne izbacuje spermu samo vodica curi. Nema napaljenosti orgazma. Ne moze se doci to kraja ni za sat i po vremena -.- a onda mi jednostavno dosadi sve i prekinem i tako. Pokusao sam par puta i nijedanput nisam uspeo doci do kraja nego kad me smori prestanem i pitam se koji mi je.Slavko_slavko napisao:moras dati jos malo informacija...da li imas osecaj da dozivis sam orgazam?problem se javlja u tome sto ti ne izbacujes semennu tecnost,jel?izadje malo ili nimalo...nemoj se forsirati i sacekaj da dr nesto kaze o ovome,uostalom,zasto ne odes kod svog lekara?
to sto ranije nikad nije bilo takvih problema to je bolje po tebe, znaci da je ovo sad povezano sa operacijom i da je to samo zato sto je sve jos uvek sveze...
do operacije si navikao na drugaciji nacin masturbiranja, verovatno si uvek preko kozice stimuslisao glans posto nisi mogao da je zavrsnes i navikao si na taj osecaj kad nije bilo direktnog kontakta sa glasnom...sad moras da naviknes na direktan kontakt sa glansom a za to treba vremena, polako...a svakako da pored toga ulogu igra i sveza rana koja sigurno nije mogla za 20 dana 100% da se oporavi i da zbog neprijatnog osecaja ne mozes jos uvek da lako dodjes do orgazma...
bitno je da sada "treniras" taj direktan kontakt, a to je vazno i zbog seksualnih odnosa, cilj je upravo da se omoguci taj direktan kontakt golog glansa, i to je cirkumcizijom potpuno reseno...
sve ce se to srediti vremenom i videces da ce sve biti bolje nego ranije, samo strpljivo i bez brige!
a ta vodica i treba da postoji (presemena tecnost)
do operacije si navikao na drugaciji nacin masturbiranja, verovatno si uvek preko kozice stimuslisao glans posto nisi mogao da je zavrsnes i navikao si na taj osecaj kad nije bilo direktnog kontakta sa glasnom...sad moras da naviknes na direktan kontakt sa glansom a za to treba vremena, polako...a svakako da pored toga ulogu igra i sveza rana koja sigurno nije mogla za 20 dana 100% da se oporavi i da zbog neprijatnog osecaja ne mozes jos uvek da lako dodjes do orgazma...
bitno je da sada "treniras" taj direktan kontakt, a to je vazno i zbog seksualnih odnosa, cilj je upravo da se omoguci taj direktan kontakt golog glansa, i to je cirkumcizijom potpuno reseno...
sve ce se to srediti vremenom i videces da ce sve biti bolje nego ranije, samo strpljivo i bez brige!

a ta vodica i treba da postoji (presemena tecnost)
Hvala na odgovoru.
Prvo sto sam posmislio je da mi je nesto sjebao onim inekcijama za anesteziju.
Prvo sto sam posmislio je da mi je nesto sjebao onim inekcijama za anesteziju.
srecno sa oporavkom i pisi kako napreduje...