Mogući razlog za missed abortion

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lela86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2012 1:16 pm

Mogući razlog za missed abortion

Post od lela86 »

Poštovani,
Ne znam da li sam na pravom mestu, ali ako neko ima odgovor ili predpostavku na moje pitanje, a a doktor je, ili se eventualno razume u medicinu, molim da mi odgovori.
Naime, pre dva dana sam imala spontani pobačaj. Dijagnoza je bila Missed Abortin. Jako me muči misao zbog čega je moglo do toga doći, jer mi je prva trudnoća prošla u najboljem redu, i rodila sam zdravu devojčicu.
Od samog početka trudnoće sumnjala sam u njen kvalitet, jer je trudnoća bila neočekivana, i do ejakulacije nije ni došlo. S obzirom da je do trudnoće moglo doći oplodnjom iz semene tečnosti, a spontani pobačaj se najčešće događa ako je u pitanju anomalija ploda, da li može to biti razlog pobačaja?
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Mogući razlog za missed abortion

Post od *kristal * »

zdravo,pre svega jako mi je zao zbog trudnoce,sto se spontanog tice uzroci su mnogobrojni ,najcesce su to malformacije ploda kada nesto u startu ne valja priroda ga sama eliminise,sto je veruj mi najbolje po tebe nego da se traumiras nakon porodjaja,osim toga mogu biti i cinioci kao sto su uzimanje nekih lekova zatim izlaganje zracenju,unos raznih toksina,znaci sve i svasta mada u velikom procentu ostane neotkriveno,ne brini se vazno je da si ti dobro bice jos beba,nadam se da sam ti bar malo pomogla,pooozzzzzz :wink:
una&luka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 12:43 pm

Re: Mogući razlog za missed abortion

Post od una&luka »

Da malo opsirnije objasnim svoj problem.. Naime,u sedmoj nedelji doktor kaze MISSED. :( radjena mi je revizija,posle 5 dana sam pustena kuci,pila sam neke antibiotike i kapi za matericu. prokrvarila sam posle par dana. od tada je vec proslo 45 dana ja jos uvek nisam dobila,ali vec dve nedelje imam neki braon iscedak. jako sam zabrinuta,ovo mi je bila prva trudnoca. da napomenem i to,mozda malo cudno ali... ne volim doktore,zdrava sam osoba,i pre cu popiti neki caj nego neki lek. ali kakva je sad situacija verovatno cu morati opet kod lekara. koliko se ceka posle kiretaze na drugu trudnocu? jedni kazu 2 meseca,jedni 6... zelim bebuuuu...... upomoc!!!!
Odgovori