Ne mogu da navucem kozicu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 28, 2011 1:40 am
-
- Novi član
Re: Ne mogu da navucem kozicu
P.S. Koristio sam tu kremu kad sam bio mali, ali samo nekoliko puta. Mozda sam trebao cesce da je koristim, mozda sada ne bih imao ovaj problem, ali j*** ga, sta je bilo bilo je... Sada mi znaci preostaje samo ta mala bezbedna operacija 

_x_X_x_
oporavak je brz, a sto pre to resis bice ti lakse! 

-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 27, 2012 2:37 pm
Au sad sam se smorio. Ja imam isti problem. Kad sam video temu i komentare morao sam da se registrujem. Strasno,aj sve nekako,i operacija i da boli ne znam koliko prezivecu,ali gde sad da idem ?? U dom zdravlja i da kazem doktorki ne mogu da ga navucem ?? A breeeeeee -.-
Pri tom da li zahvat nesto kosta,i da li mogu normalno da ispunjavam svoje obaveze odma posle operacije ?? Hvala
Pri tom da li zahvat nesto kosta,i da li mogu normalno da ispunjavam svoje obaveze odma posle operacije ?? Hvala
Da si se imalo potrudio mogao bi izguglati i bukvalno naci slike cak i snimak operacije na engleskomvanhelsing napisao:Au sad sam se smorio. Ja imam isti problem. Kad sam video temu i komentare morao sam da se registrujem. Strasno,aj sve nekako,i operacija i da boli ne znam koliko prezivecu,ali gde sad da idem ?? U dom zdravlja i da kazem doktorki ne mogu da ga navucem ?? A breeeeeee -.-

Covece naravno da ces moci da se vratis svoj aktivnostima, nece ti seci glavic ahahaha
nego ce ti samo onu kozicu...
Naravno da operacija ne boli, daju ti LOKALNU anesteziju, budan si, ali ko kao kada si kog zubara pa ti da onu anesteziju, zatrni ti i ne osecas...
I ja imam isti taj problem, kada mi je penis spusten mogu slobodno da na vucem kozicu...Ali kada je u erekciji mogu samo do pola...
Mada je to samo 1 problem imam jos nekih 2 ili 3 pa bih zamolio za pomoc
Inace imam 15 god.
1.To za erekciju.
2.Kada rukum dodirnem glavic on me zaboli sada ne znam jel to upala ili sta to mi je od rodjena tako i dok sam bio mali jako me je bolelo nisam smeo da pipnem glavic uopste! A onda sam pre 1 god otisao kod doktora i oni su mi povukli naglo kozicu i odvojili nesto ne znam ni ja sta i sada me manje boli ali ipak me boli toliko da nmg da pipkam... Pa sada nzm jel to moze nekako da se leci, da li je to upala glavica ili ce to vremenom jednostavno ne stati... ?
3.Iako imam 15 godina ja jos nemam spermu to me zabrinjava posto koga god da pitam negde svi kazu da su je dobili oko 12-13 godina a ja imam 15 pa nemam...
I da napomenem za onaj prvi problem ^^
Kada masturbiram ja sasvim ok to mogu lepo da radim ali kozica mi nije povucena nego stoji preko glavica ali to mi ne smeta ali ja bih voleo da moze taj problem da se resi i da mogu lagano da navucem kozicu kada mi je penis u erekciji a ne samo kada nije :'(... HVALA UNAPRED ZA POMOC !!!
Mada je to samo 1 problem imam jos nekih 2 ili 3 pa bih zamolio za pomoc

1.To za erekciju.
2.Kada rukum dodirnem glavic on me zaboli sada ne znam jel to upala ili sta to mi je od rodjena tako i dok sam bio mali jako me je bolelo nisam smeo da pipnem glavic uopste! A onda sam pre 1 god otisao kod doktora i oni su mi povukli naglo kozicu i odvojili nesto ne znam ni ja sta i sada me manje boli ali ipak me boli toliko da nmg da pipkam... Pa sada nzm jel to moze nekako da se leci, da li je to upala glavica ili ce to vremenom jednostavno ne stati... ?
3.Iako imam 15 godina ja jos nemam spermu to me zabrinjava posto koga god da pitam negde svi kazu da su je dobili oko 12-13 godina a ja imam 15 pa nemam...
I da napomenem za onaj prvi problem ^^
Kada masturbiram ja sasvim ok to mogu lepo da radim ali kozica mi nije povucena nego stoji preko glavica ali to mi ne smeta ali ja bih voleo da moze taj problem da se resi i da mogu lagano da navucem kozicu kada mi je penis u erekciji a ne samo kada nije :'(... HVALA UNAPRED ZA POMOC !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2012 2:56 pm
imam ja jedno pitanje,imam 14 godina,kad mi penis nije u erekciji bez problem mogu da navucem kozicu,ali tu imam kao neki beli krug oko kozice koji je uzi nego ostali deo,i kad mi je u erekciji ja mogu kozicu da povucem samo ispod glavica,posle ne mogu vise...interesuje me da li je to normalno jer imam 14 god.,kako se moze izleci ti,da li je ti opasno i da li ako se ne ide na operaciju (ako je potrebna) moze da se prave deca,jer ja od toga strahujem da posle to ne bi mogao?Dr011 napisao:oporavak je brz, a sto pre to resis bice ti lakse!
Ja sam imao ovaj problem...doduse dosta davno pre nekih 15 godina. Ali ja nisam mogao da navucem kozicu ni u opustenom stanju.
Mislim da se to zove fimoza....na kraju mi mi je sve preselo i lepo u sred tusiranja navukao jace. Jes malo bolelo heh, koza mi je pukla, posle toga vise nisam imao problema...al kapiram da je operacija jednostavnije resenje.
Mislim da se to zove fimoza....na kraju mi mi je sve preselo i lepo u sred tusiranja navukao jace. Jes malo bolelo heh, koza mi je pukla, posle toga vise nisam imao problema...al kapiram da je operacija jednostavnije resenje.
To se zove fimoza i resava se kod hirurga za 10 minuta, sto ste mladji to bolje po vas
Kozica mi je prekrila glavic, ne mogu da prevucem kozicu ni u opustenom stanju,rupica mi je oko 2mm,tako da ne mogu ni da pokusam da prevucem kozicu preko glavica.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 11:13 am
E ovako ljudi, ja imam 13 godina i imam isti problem kao GaGisha. Kad mi je opusten, ja mogu da povucem kozicu, ali ne skroz. Nailazim na neku zilicu, koja mi vuce penis ka dole. Kad mi je dignut mogu da povucem kozicu malo manje nego kad mi je spusten ali me boli. Mogu da masturbiram, a kozica mi je preko glavica, nemam spermu. Sad znam da ja imam 13 godina, ali sam se zabrinuo, posto svi moji vrsnjaci mogu da navuku kozicu. Voleo bih da mogu da resim ovaj problem, i nadam se da ce se ova tema nastaviti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 11:13 am
Jedino sto mi se desilo od proslog posta jeste da sam dobio spermu...