Ne mogu da dozivim ejakulaciju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
betmeen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 23, 2011 1:54 am

Ne mogu da dozivim ejakulaciju

Post od betmeen »

Ok, dakle, u pocetku to nije izgledalo kao bitan problem, devojci je bilo okej to sto ona uspe da svrsi u toku odnosa i to je bilo super.

U pocetku smo se zadovoljavali i tu nije bilo nikakvog problema. Dok me ona oralno zadovoljava, nemam problem, i uspevam lako da svrsim.

Medjutim, kada smo pre dva meseca poceli da vodimo ljubav, primetio sam problem. Naime, koristimo kondom, i ja jednostavno ne mogu da svrsim. Jednom smo to radili jedno 45 min (bez pauze) i taman mi se ucini da smo blizu kad ono corak. Nije da imam problem sa erekcijom, u to sam siguran.

Prvo sam mislio da je to mozda sto me ova devojka stvarno pali, samo kad pomislim na nj meni se digne. Kad sebe zadovoljavam, to ide caskom, a isto i kad ona mene.

Onda sam pomislio da nije to do kondoma, ali i kad smo promenili vrstu kondoma, opet je bilo problema.

Da li je moguce da je to ipak do psihe i ima li pomoci? Meni kao da se cini da ne dozivljavam stimulaciju penisa. Kao da nesto pogresno radim, da li se to ikada desi?

a ovako stvarno uzivam u nasim seksualnim odnosima, ali mi je glupo da trazim od devojke da me zadovoljava posle svakog seksa xD
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Ne mogu da dozivim ejakulaciju

Post od Dr011 »

to su uobicajeni pocetnicki problemi, neko ima problem sa preranom ejakulacijom, neko ne moze da je postigne...i najcesce je uzrok psiholoski...potrebno je vreme da se stekne kontrola osecaja, ne moze sve odmah da radi savrseno...moras da naucis da budes maksimalno opusten tokom odnosa...mozes da pokusas i masturbaciju sa kondomom, nekad to dosta pomaze...naravno, ne odustaj od zastite, to je nesto sto se uvek mora koristiti...
Odgovori