Zelela bih da se konsultujem sa nekim u vezi mog problema. Radi se o tome da sam imala dva spontana pobacaja jedan u petom ,drugi u trecem mesecu trudnoce.
ja i suprug smo uradili sve moguce analize.prvo se sumnjalo na klamidiju,analize koje smo radili u zavodu za javno zdravlje su pokazivale da je prisutna u malom broju. Uzimali smo terapiju i nakon toga je vise nemamo, medjutim kad sam htela jos jednom da proverim i uradila analize ovog puta iz krvi u privatnoj klinici rezultati su pokazivali da je nemamo niti smo je ikad imali.
Zatim mi je pronadjena esherihija u brisu i nju sam izlecila.
I sada ponovo radimo na tome da dobijemo bebu.
medjutim ja sam za svaki slucaj htela da konsultujem jos jednog doktora i on mi je rekao da je kod mene ustvari hormonski poremecaj u pitanju.
I da u slucaju da sam ostala trudna on ce se potruditi da da mi spase tu trudnocu, ali i da cu morati da pijem neke lekove koji anormno kostaju.
A u slucaju da nisam ostala trudna onda da uradim hormonski status pa onda kad vidimo rezultate da planiramo trudnocu.
DA li je neka trudnica imala ovakav problem i da su joj hormoni isto uzorkovali probleme kao meni, ili barem neko strucan da mi odgovori na ovo pitanje dok cekam potvrdu o trudnoci
Mogu li biti hormoni uzrok spontanih?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
olivera0604
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 16, 2007 4:48 pm
-
Garfield
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da, hormoni mogu da budu uzrok spontanih pobacaja, nadam se da cete ustanoviti kakav Vam je hormonski status pre nego sto se desi sledeca trudnoca, i mislim da je sad sasvim jasno i Vama ali i ginekologu koji Vam vodi trudnoce da se VAsa sledeca trudnoca mora odrzavati od pocetka. Zao mi je sto ste preziveli traumu dva spontana pobacaja, znam kako je to strasno iskustvo za svakoga ko to prezivi...Mnogo srece!