Modrice u vreme menstruacije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
IvaIvaIva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 11, 2017 9:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Modrice u vreme menstruacije

Post od IvaIvaIva »

Javljaju mi se par meseci unazad modrice po kolenima u vreme menstrualnog ciklusa. Modrice su velicine nokta, okruglaste. Poslednjih mesec dana sam bila na terapiji heferolom i vitaminom C, i desilo se da je jedan ciklus prosao bez modrica, a sada, tj. prvi ciklus posle tog, su se opet pojavile (4 modrice). Inace, ova menstruacija jeste obilnija. Sve prethodne analize krvi bile su u granicama, samo je gvozdje bilo na donjoj granici, kao i hemoglobin, pa odatle terapija heferolom.

Danas sam opet izvadila krv i cekam rezultate, ali sam se bas uplasila posto ne znam o cemu se radi. Inace, pre 6 meseci su se slucajno na sistematskom otkrile uvecane limfne zlezde na vratu (oko 3cm velicina), pre toga jeste bila jedna prehlada koja nije lecena antibioticima. Osim svega opisanog ne osecam nikakve tegobe, mozete li molim Vas da podelite svoja iskustva sa mnom???
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Modrice u vreme menstruacije

Post od aaaca »

Хеферол је лош препарат.

Да ли се модрице јављају само на коленима? На истим местима?
IvaIvaIva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 11, 2017 9:08 am

Post od IvaIvaIva »

Samo na kolenima, nisu na skroz istim mestima, ali tu su negde.

Stigli su mi danasnji rezultati, sve je u granicama. Sto se tacnih vrednosti tice trombociti su sada 154, leukociti 5.98, eritrociti, 4.92, gvozdje 10.6 (ovo je poraslo u odnosu na prethodni mesec), hemogolobin 142 (i ovo je poraslo), hematokrit 0.429, feritin 23.34, TIBC 51.4, UIBC 40.8, SE 4, fibrinogen 2.36, glukoza 5.1, holesterol 3.3, MCV 87.2, MCH 28.9, MCHC 331.

Koji su preparati za gvozdje bolji od heferola?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда трпиш неки притисак на тим местима а због осетљивог ткива добијаш модрице. Пошто је крв ређа у време менструације ето додатног узрока за модрице.

Неупоредиво бољи је на пример овај: https://vitaminshop.rs/vitamini-i-miner ... ?limit=100. Иначе јефтинији је преко Ихерба.
Odgovori