Pozdrav, drug me je slucajno udario laktom u predelu oka, tacnije ispod njega. Posle nekog vremena mi je predeo ispod oka otekao, a danas mi dobio plavo-crvenu boju. To nije nesto sto me brine, vec krv oko zenice, tacnije 2-3 linije koje su bas izracene, i spajaju se u jedan crveni krug. Modrica nije na oku vec ispod njega , ima izgled kao nike oznaka samo u suprotnom smeru.
Ove pojava krvi oko zenice nije retka pojava kod mene, cesto se javlja posle duzeg vremena ispred kompjutera, ili nakon ne spavanja.Ja cesto provodim dane u zamracenoj sobi ispred kompa, tako sam i danas. Ne znam da li ova krv na oku moze biti povezana sa modricom ispod njega. Neki savet ?
Modrica ISPOD oka
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Le Drazimir
- Novi član

- Pridružio se: Ned Nov 29, 2015 3:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Modrica ISPOD oka
Крвни излив у самом оку нема директне везе са крвним изливом у кожи. За савет наватај Helenic-a. Нема времена за редовне посете форуму па га боцни приватном поруком.
А што се тиче дуготрајне употребе разних екрана мораш да их скратиш или редовно да радиш вежбе за опуштање очију.
А што се тиче дуготрајне употребе разних екрана мораш да их скратиш или редовно да радиш вежбе за опуштање очију.