ima li neko slicna iskustva??

inace, u 19. nedelji trudnoce sam. sinoc su me melo bolele i noge, i kao da su mi se dve male venice pojavice, kao zilice. .
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Za svaki slučaj bilo bi lepo i pametno da se podvrgnete jednom rutinskom kardiološkom pregledu (EKG, ultrazvuk)andjelija81 napisao:sinoc mi se desilo nesto sto sam primetila kada sam izlazila iz kabine. nokti na rukama su mi pocrneli i to do polovine. boja je bila crnkasto-ljubicasta i to polukruzno, onaj donji deo nokta, koji je inace ruzicast. dok sam se izmackala mazalicama kojima se inace mazem, proslo je. znaci za 10-ak minuta. bili su mi i dlanovi plavi, prozeti onim sitnim kapilarima, pomislila sam da je zbog toga sto sam bila zatvorena u kabini i kupala se vrelom vodom, a kad sam izasla bilo mi je jako hladno. veceras sam se istusirala mlakom vodom i nisam se zatvarala unutra, ali mi se opet isto desilo. brzo prodje i ja ne osecam nikakve tegobe, sasvim se dobro osecam, zato mi je sve ovo i cudno. znam da to moze da ukazuje na srcane smetnje, ali ja ih sad u trudnoci zaista nemam. secam se samo kada sam bila mala da su mi cesto usta plavela dok se kupam, i takodje bi brzo proslo.
ima li neko slicna iskustva??![]()
inace, u 19. nedelji trudnoce sam. sinoc su me melo bolele i noge, i kao da su mi se dve male venice pojavice, kao zilice. .
Tot haema nije razlog sigurno....andjelija81 napisao:jos nesto mi je palo napamet. . . ima li to veze tothema ampulama koje pijem vec neko vreme?