Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
mladez velicine oko 5 mm na ledjima sam povredio ,otkinuto je parce, povredjeno mesto je malo krvarilo nakon toga je odmah pocelo da zarasta i da se formira isti mladez kako je izgledao i ranije MEDUTIM u isto vreme boja koze oko mladeza je pocela da menja boju i stvorio se beli prsten sirine 2-3 mm.Doktor mi je rekao da je to znak da se telo bori protiv necega ,da ne zeli tj mladez i da postoji mogucnost da vremenom nestane.AKO zelim da se moze otkloniti odmah ili pratiti dalje promene i periodicno kontrolisati.Mene interesuje sta je najbolje uraditi u ovom slucaju da li pratiti ili hitno odstraniti mladez i pristupiti daljim kontrolama.Sta je ustvari taj beli krug i zasto je je doktor dao tako nedefinisan odgovor.Posto ni u jednom informacijama koje sam pronasao o mladezima nije opisano nista slicno ovom mom slucaju molim vas za misljenje i strucan savet.unapred puno hvala!!!!!!!!! inace imam 16 godina i taj mladez je od rodenja.
Skinuo sam dosta mladeza ali nemam iskustva sa time. Ono sto je sigurno to je da treba da odes kod dermatologa(ukoliko je ovaj bio opste prakse) da to pogleda i da se uradi dermoskopija. On ce proceniti sta je njbolje da se radi.
Ako ti estetski smeta moze i da se skine.
Prilicno mi je nejasno i nedefinisano to sto ti je rekao .
Ja sam jedan na ledjima zakacila (ne ceo, nego pola) i to sto je visilo je sraslo i sada je kao i pre. Inace, to je bilo pre 20 godina..... Nisam imala nikakve promene ni na njemu, ni oko njega. Kuc-kuc