mladez
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
mladez
Bio bih zahvalan ako neko moze da mi odgovori vezano za mlades na ramenu koji mi se pojavio pre mozda oko god dana i veoma me svrbi. Da li bi on morao da se ukloni? Nisam isao kod doktora po tom pitanju. Postavicu sliku mladeza. Hvala unapred.

Re: mladez
Ako se ne vidi tekst, saljem ponovo:
Bio bih zahvalan ako neko moze da mi odgovori vezano za mlades na ramenu koji mi se pojavio pre mozda oko god dana i veoma me svrbi. Da li bi on morao da se ukloni? Nisam isao kod doktora po tom pitanju. Postavicu sliku mladeza. Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 09, 2014 6:15 pm
Svaki mladez koji svrbi, boli, pece, raste, siri se, menja svoj oblik, boju, ulcerise (pretvara se u ranicu) ima nazubljene nepravilne ivice treba sto pre pogledati i po potrebi odstraniti. Zahvat traje 10 minuta najvise, u lokalnoj anesteziji, ides posle toga odmah kuci.. Bolje prevenirati nego reagovati kasno.
Ne mora da ima sve sto sam gore nabrojala - dovoljno je jedno za pocetak. Recimo da svrbi u tvom slucaju. Sto se ranije otkrije i reagije ishod je bolji.
Ne mora da ima sve sto sam gore nabrojala - dovoljno je jedno za pocetak. Recimo da svrbi u tvom slucaju. Sto se ranije otkrije i reagije ishod je bolji.
Jeco, hvala ti na odgovoru.
Ako si iz Beograda, a nisi,
vodim te na palacinke
, a ovako ti se samo zahvaljujem.
Ako si iz Beograda, a nisi,

Da li moze neko na osnovu slike i izgleda mladeza da mi kaze da li je neophodno da se isti skine ili ne?
Hvala unapred.
Hvala unapred.