misteriozna bolest

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

tina853
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 15, 2011 7:03 pm

misteriozna bolest

Post od tina853 »

imam cepove u grlu,otecene krajnike,sada me boli grlo,tesko gutam,a i otecene limfne zlezde,radila bris,stitnu zlezdu,kks,uz,i niko nista ne moze da nadje od cega je a stanje se ne menja :cry: neznam vise sta cu,ako iko zna pomagajte trenutne dijagnoze su limfadenopatija i disphagio,to traje vec 4 meseca i od tada sam smrsala 20kg a imam 26god.pomocccccccccccc
darkooni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 05, 2008 11:09 pm

Re: misteriozna bolest

Post od darkooni »

A mozda bi trebalo da odes do infektivne klinike
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Pa zar nema terapije-idi menjaj doktoreee
srecno
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Ne znam sta su nasli u brisu i da li ste radili i antibiogram i na osnovu toga dobili odgovarajuci antibiotik.U svakom slucaju nadam se da ce neko od lekara,ako ih jos ima na forumu prokomenarisati.
Ono sto treba da uradite jeste da porazgovarate sa svojim lekarom opste prakse,da Vas posalje kod odgovarajucih specijalista,(pretpostavljam da ste bili kod infektologa i ORL)kao i na sve pretrage koje moze da dovede u vezu sa trenutnim simptomima,jer proslo je dosta vremena,a vi nemate tacnu dijagnozu.Takodje pre nego sto zakazete pregled kod specijaliste,uvek se raspitajte koji lekar se dobro kotira,ja bar tako uvek radim.
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

obavezno uradi kompletnu krvnu sliku.

i idi na infektivnu polikliniku kod dobrog specijaliste.

tu se mora pronaci uzrok, to tako kako su ti do sada uradili ne moze. neprihvatljivo je.

da li si radila bris grla?

pij caj od zalfije 2-3 puta dnevno sa medom, i ispiraj grlo sa njim svako jutro i vece posle pranja zuba...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od paukovaca »

p.s. bris grla ponovo uradi u prvatnoj laboratoriji.

iz iskustva odlicno znam da umeju da zabrljaju u drzavnim... dobijala sam totalno drugacije rezultate - u drzavnim nista, a u privatnim mi nadju bakteriju...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od paukovaca »

i da ne zaboravim, jedi pecurke svih vrsta, one su dobre protiv viroza... i uopste za imunitet.

pij dosta jogurta sa probiotickom kulturom, svaki dan bar jedna-2 solje. to je za imunitet.

pisacu kasnije jos...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

evo novine,limfna zlezda od 11mm izmedju vratnih vena koja ne sme da se dira,posto je tu gde jeste,c-reaktivni protein je uvecan,fibrinogen i sedimentacija sve u blagom porastu,ja i dalje ne jedem,mrsavim,grlo mi se opet upalilo,i kao treba da radim biopsiju krajnika,saa sam zaglibila ko hematologa,a ima li neko da mi preporuci u bg nekog dobrog infektologa ili orl i masilofacijalni,ljudi ocajna sam,neznam vise sta da radim,nemam dijagnozu,niti mi bilo koji lek pomaze,sta vise da radim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

sada je vec osmi mesec,meni su krajnici i dalje uvecani,desni vise,on se malo i deformisao,grlo i dalje crveno,kod hematologa jos uvek cekam a do sada mi ode 25kg...gubim vise i volju i snagu da jurim po lekarima trazeci resenje,sve sam zivo i probala,i pila i jela,i primala...i radila od analiza.muka mi je vise nemam snage... :cry: cry: kako je moguce da na meni isprobavaju 10razlicitih dijagnoza a ni jedna nije tacna i da ne moze da se nadje jedan doktor koji moze da postavi tacnu dijagnoza i da ne moze da se nadje jedan doktor koji moze da postavi tacnu dijagnozu?
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

ta jedna narasla na 17mm,a pored nje jos dve jedna 9 i druga 7mm,a sa druge strane cetvrta od 12,5mm,dr.hoce operaciju al eto problema obe najvece su sa obe strane izmedju glavnih vratnih vena......ako bilo koga ima ko je prosao ovakvu operaciju,molim za pomoc......ne ide mi see,oni bi da reckaju,moraju,a ja se mnogo plasim..... :cry:
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Skupi snage i hrabrosti i otidji na tu operaciju.Tako ces rijesiti svoj problem,ovako tapkas u mjestu i stanje se ne popravlja.Svako dobro
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

vi nemate izbora nego da prihvatite biopsiju.
da li je radjen test na HIV?
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

imam troje dece tako da je hiv iskljucen,radjen je tokom trudnoca
Poslednja izmena od tina853 u Sub Okt 29, 2011 11:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

a nece oni biopsiju,nego operaciju :( :( :( :( :(
tina853
Novi član
Novi član

Post od tina853 »

sjogrenov sindrom,menijerova bolest,l.zlezde sada i ispod pazuha,cvor u desnoj dojci,aritmija srca,a sve u fazi ispitivanja,grlo stalno upaljeno,osecam se isrpljeno od svega,nemam vise snage ni za sta,molim ih u bg da me ostave u bolnici na ispitivanju,kazu nisam za tamo...sada je tacno godinu dana a ja bez nade i terapije,sem na svoju ruku sta god cujem da ojacam bar imunitet...izgubila sam svaku nadu da ce se naci lek ili dijagnoza za mene...ako ima negde nekog dr.housa na forumu od ovih 5000ljudi,neka se javi,ja odustajem,nemam vise snage....pa gde stignem....
Odgovori