Prvi put sam osetio ovu bolest kad sam imao 20 godina. Sad imam 60.
Prvi put sam osetio bol kad sam dugo vremena hodao i onda sam osetio bol u misicu u predelu zadnjeg rebra u grudnom kosu s leve strane. Stao sam legao sam na zemlju i odmorio se lezuci i bol je prosla. Pre deset godina se ta bol se pocela vracati. Deluje uvek na isti nacin usled umora uhvati me bol i jedini lek je leci na krevet i to prodje. U ovih zadnij 10 godina isao sam tri puta kod doktora i on mi je prepisao Transact.Covek ne moze znati da li to pomaze ili ne zato jer bol prodje sama od sebe pod uvetom da se malo odmorim..Ponekad sam uzimao pain killers i onda bi bol prosla. U zadnjih 10 godina ta bol je znala mene uhvatiti jednom mesecno. Sad kad sam postao stariji bol postaje cesce pa se pojavi i dva puta na dan, u zadnjih mesec dana. Resenje je legnem u krevet i bol prodje nakon 15 minuta. Ova bol se pojavi sada ako sedim ili ako hodam. Ja mislim da je neki zivac uklesten izmedju rebara. Bol je uvek na istom mestu.
Radi ove boli postajem sve vise i vise vezan uz krevet.S srcem nemam problema i nikad nisam imao u mom zivotu.
Zna li netko kako se zove specijalista za ovu bolest i da li itko zna vise o ovoj bolesti.
Hvala unapred
Misici i zivac
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Misici i zivac
Zdravo,tu je sad pitanje da li je zivac,sobzirom da imate 60 godina,da li vam je lekar dao dijagnozu i koju,vrlo mi je vazno da znam kako vam pomoci,hvala.

Nije mi jasno da vam vas doktor ne zna preporuciti kod kog specijaliste da odete.
Imate li voj nekih tegoba--kako kicma?
Imate li voj nekih tegoba--kako kicma?
Са предње стране или на леђима?