Milorad Pavlovic Buca infektolog

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
snowflake9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2015 5:44 pm

Milorad Pavlovic Buca infektolog

Post od snowflake9 »

Da li bi neko mogao da mi pomogne da stupim u kontakt sa profesorom Pavlovicem. Receno mi je da je u penziji, postoji njegovo ime na sajtu privatne klinike Jedro ali su mi i tamo rekli da vise ni kod njih ne radi. Ukoliko neko ima bilo koju informaciju, znacila bi mi zaista puno!
xxxJxxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2015 12:02 pm

Re: Milorad Pavlovic Buca infektolog

Post od xxxJxxx »

Imam isti problem... i isto su mi u Jedru rekli da ne radi kod njih a na njihovom sajtu pise da radi....da li ste uspeli u medjuvremenu mozda da stupite u kontakt sa Prof Pavlovicem....molim Vas za bilo kakvu informaciju...hvala unapred! :)
tufnica57
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 28, 2015 4:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od tufnica57 »

Ako neko slucajno zna kako da stupim u kontakt sa prof Pavlovicem, molim da napise, hitno je. U Jedru definitivno ne radi
Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Post od Bg992 »

Znam da je profesor Pavlovic vrhunski strucnjak,znam koga je sve lecio i cime se bavio.Izmedju ostalog specijalnost su mu bila i nejasna febrilna stanja.Ali ako ne mozete da stupite u kontakt sa njim imate jos jednog vrhunskog infektologa koji sada vodi odeljenje za nejasna febrilna stanja.U pitanju je Lidija Lavadinovic.U ostale nemam poverenja niti ih cenim.Moje licno misljenje je da je najbolji infektolog s obzirom da je Pavlovic u penziji.Da se niko ne uvredi to je moje licno misljenje i iskustvo.Privatno mislim da ne radi.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Njegova ucenica, a inace sem nje, a takodje se bavi nejasnim febrilnim stanjima je Doc Dr Goran Stevanovic, isto vrhunski strucnjak i lekar, takodje ista skola
Odgovori