На крају је кефир изашао тако што сам 3 пута дневно пио петролеј по једну кафену кашичицу како бих добро науљио и подмазао свој колон. Иначе сам за његова сјајна својства као подмазивача дошао сасвим случајно тако што сам кози у Фекетићу мазао гениталије пре него што смо имали полне радње али то сад није тема.
Након петролеја узео сам 1 неодијумски магнет који сам прогутао, а на други већи и јачи сам сео. Овде је битно обратити пажњу на окренутост полова на магнетима и држати их тако да се привлаче. Истог тренутка сам осетио померања у свом дебелом цреву и није требало пуно времена кад ето га науљени кефир који је изашао из ануса. Било је мало болно и непријатно и сад разумем порођајне муке. Тако да сам тај проблем супер решио и лице ми је озарило, осмех среће и задовољства, забележио сам тај тренутак среће и олакшања са фотографијом.

Али долази до великог преокрета и контраиндикација деловања комбинације петролеја и магнета на кефир у дебелом цреву. Кефир који је изашао из мог ануса је почео да прича. Прво сам мислио да ми се привиђа али с обзиром да тог дана још нисам пио комовицу схватио сам да је мој вољени кефир мутирао. Рекао ми је да се зове milannm и као што видите у јако кратком року је метастазирао по целом форуму. Још испитујем механизам дејства и даље последице моје терапије тако да ћу вас обавештавати о даљем развоју ситуације а написаћу о томе и текст на мом сајту www. aca. rs
У сваком случају ако сте се забринули што ме нема ових дана на форуму као што видите сад не могу да дођем на ред за компјутер од тог мутираног кефира milannm-а, и искрено се надам да се неће даље размножавати. У њему се накупило доста злобе и негативне енергије али то је вероватно од боравка у мом дебелом цреву данима.
Послао сам маил великом др Симноцинију па чекам његове инструкције шта даље да радим са овим мојим мутираним кефиром и како да га третирам.