Migrene molim za pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Migrene molim za pomoc
Dobar dan, imam 22 godine. Glavobolje sam poceo da dobijam negde oko 15-te gpdine. U pocetku nije mi toliko smetalo, ali su se glavobolje pocele pogorsavati. Uvek je bol bio baziran na desnoj slepoocnici. U pocetku su to bile izdrzljive glavobolje, popijem lek protiv bolova. U zadnje vreme dobijam napade koje ne mogu da podnesem, par puta sam zavrsio na hitnom prijemu. Kada bol pocne dobijem priyisak na desnoj strani i pocne da me boli. Kada me jako uhvati bol pocnem da se gubim, oslabe mi osecaji tacnije jako slabo osecam bol na nogama i rukama. Muka mi je sve me nervira, dobijem groznicu temperatura mi se spusti za oko 2 stepena u zadnje vreme sam poceo i da povracam. Radili su mi testove, EEG je bio u redu, magnetna rezonanca takodje. Tacnije na magnetnoj su mi rekli da imam cistu na levom maksimilarnom sinusu ( izvinjavam se ako nisam dobro napisao), ali da ti cista nije nista.Ostali rezultati su svi u redu. Bol se smanji cak i prestane kada stisnem u uglu kod oka na nos. Da li je neko imao slicne probleme? Mlad sam , student sam i iskreno jako mi smetaju ovakvi napadi.