Нисам се занимао за маку тако да ти не могу помоћи. Само знам да продавцима не можеш да верујеш тако лако. Производи у Србији углавном нису квалитетни - око 80%. Дакле само једна петина јесте квалитетна али чик утврди шта је то.
Дисциплина је проблематична када нешто не мораш али када си већ у стању да мораш нешто да предузмеш онда ти дисциплина више није потребна.
Migrene i glavobolje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 25, 2019 9:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Migrene i glavobolje
A da li znaš izaziva li zlatna maka mučninu i kako organizam reaguje na nju? Ne bih baš da počnem da je pijem, pa da nešto drugo poremetim.lepabiksi napisao:ja znam da postoji razlika u ceni ako je zlatna maka gelatinizirana i ako nije. u zdravoj hrani žena mi je objasnila da tom gelatinizacijom je omogućena bolja apsorpcija i da se onda lakše apsorbuje u crevima. i taj gelatinizirani prah je prijatnijeg ukusa, pa je valjda lakši za pijenje od obične make, a ostanu valjda svi ti lekoviti sastojci.ruzica_car napisao:Mene svakog meseca proganjaju menstrualne migrene, imam osećaj da će glava da mi eksplodira. Trudim se i da spavam dovoljno i da pijem dosta vode, idem i na jogu ali džaba. Pred ciklus uvek isto. Sad sam malo guglala tu zlatnu maku. Je li zna neko u čemu je razlika između one koja košta manje od 1.000 dinara i one koja košta skoro 3.000? Da li je to sve isto, samo drugi proizvođač?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 26, 2019 10:22 am
ja od te zlatne make iz tog preparata * REKLAMA * nisam imala nikakve mučnine, niti štetne efekte. moje iskustvo je pozitivno, ali se zaista pridržavam uputstva. jako je važno redovno da se pije ako hoćeš da ti pomogne jer nažalost nijedan problem ne može baš da se reši preko noći.
-
- Novi član
zaboravih da napišem glavnu stvar, a to je da mi je čak i muž rekao da sam postala normalnija
stvarno od kada to pijem raspoloženija sam, nemam te oscilacije u raspoloženju kao pre, kao da mi se organizam vratio u ravnotežu. pre je bilo dana kad sam samo išla kroz kuću kao neki namćor i histerisala oko svega.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Јеси ли ово пила: https://* REKLAMA *?
-
- Novi član
Da, da, to je taj preparat koji sam koristila. Izvini što odgovaram sa zakašnjenjem. Na sajtu ima i broj telefon, pa ako te nešto više zanima možeš da pozoveš. Ja stvarno sa njim imam pozitivno iskustvo.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Драго ми је што ти је помогло али начин на који описују производ дискредитује њих саме: "само код њих има и нигде више". Да не детаљишем...
-
- Novi član
Što se mene tiče ja uvek volim da čujem nečije iskustvo kad je bilo šta od svih preparata i suplemenata u pitanju. Danas se svašta prodaje i jedino tako mogu da budem sigurna.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нажалост данас више никоме не можеш да верујеш, па ни мени. Ето пио сам Пролом воду још мало па две деценије да бих на крају схватио да је говно као и велика већина осталих флашираних вода (ако не и све). Мада мислим да у том периоду и нисам имао бољи избор: http://*/index.html?stranica=savet ... ice_voda_2
Данас људи не морају намерно да те лажу већ је довољно да су површни или сујетни. Једна моја другарица је купила неки скуп производ за поправљање квалитета косе. Одушевила се већ после месец дана. Када сам је после годину дана питао шта се дешава (јер сам видео да ништа не видим) рекла ми је да је безвезе и нешто смуљала. А то ми је баш добра другарица. Дакле шио ми га Ђура.
Данас људи не морају намерно да те лажу већ је довољно да су површни или сујетни. Једна моја другарица је купила неки скуп производ за поправљање квалитета косе. Одушевила се већ после месец дана. Када сам је после годину дана питао шта се дешава (јер сам видео да ништа не видим) рекла ми је да је безвезе и нешто смуљала. А то ми је баш добра другарица. Дакле шио ми га Ђура.
-
- Novi član
Mislim da to ima veze i sa nama. Živimo u takvom vremenu da se za sve traže brza instant rešenja i da zato imamo velika očekivanja. Zato su meni super forumi jer tu čovek može da nađe tuđe iskustvo, mišljenje, sugestiju. Meni to baš znači, a i uštedi mi vreme 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јесте али већина форумаша постави питање и не удостоји се ни да прокоментарише одговор. Ретко ко преноси своја искуства већ само постављају питања.
Имаш и онај случај који се мени десио пре пуно година на овом форуму. Неки су ме нападали јер сам износио супротна мишљења и искуства од њих и нису дозвољавали да ишта кажем. Искључивали ме са форума и тако то, а све због "бриге за народ". А они су имали само један савет: идите код лекара.
Имаш и онај случај који се мени десио пре пуно година на овом форуму. Неки су ме нападали јер сам износио супротна мишљења и искуства од њих и нису дозвољавали да ишта кажем. Искључивали ме са форума и тако то, а све због "бриге за народ". А они су имали само један савет: идите код лекара.