MIGRENA ,NEUROLOSKI PROBLEM ,SAVET MOLI!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
MIGRENA ,NEUROLOSKI PROBLEM ,SAVET MOLI!
Pre nedelju dana na poslu sam imala jaku glavobolju u desnom predelu glave,inace ja sam ydravstveni radnik ,radim smene u bolnici.Bol je bio jak,malaksala sam ,slabo sam videla ,pritisak je bi 90/60,do sada nisam imala migrenu ,bilo mi je jako muka ,zatim mi je utrnula leva ruka,leva noga ,i leva strana lica,jezik i nos,uz praceni gubik svesti koji je krace trajao vremenski.Obavila sam neuroloski pregled ,dobila zodol za glavobolju i ukljucena mi je infuzija Manitol,po isteku bilo me je bolje sto se tice trnjenja tela ali glava nije prestajala ,popila sam jos brufen,cafetin idalje me je jako bolela glava,onda su mi dali ksalol da se uspavam i ja sam zaspala .Ujutru me nije bolela glava ali mi je bila teska ,i osecala sam jak ppritisak u ocima .Uradila sam scener glave -nalaz uredan,pogledali mi ocno dno-nalaz uredan,od analiya samo holestel je bio povisen 6,4,i glycemia niska ,sada cekam rezultat eeg,i planiram da uradim dopler krvnih sudova.Neurolog mi nista nije rekao ,vecinu analiza radim na svoju ruku iz straha da ne dodje do mozdanog udara,jer u porodici genetski imam predispozicije .Zanima me vase misljenje .Sada me glava ne boli ,ali kada naglo okrenem glavu a i ovako imam povremene vrtoglavice .Hvala unapred .Pozdrav.