Migrena ili samo glavobolja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Pandora
- Novi član

- Pridružio se: Pon Mar 29, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Migrena ili samo glavobolja?
Vec nekoliko godina imam jake glavobolje u vratnom delu , a bol se siri prema licu ka slepoocnicama i ceonom delu.Ako odmah ne popijem bol se siri na ledja , izmedju lopatica prema ramenima do polovine ruku...Ponekad mi samo srednji delovi prstiju utrnu ili samo jagodice.Ne znam vise kome da se obratim....Sve sam proverila , zube , zeludac , snimala kicmu koja je kao strela prava.(3,4,5,6, prsljenovi su povijeni pa je moguce i da je ukljestenje nekig zivca , nerva???) krvna slika je ok samo malo manja kolicina kiseonika pa je predpostavka da nemam dovoljan dotok kiseonika u glavu pa zato i imam glavobolje.Isla sam na Terapiju strujom (2 frekvenicije po 10 min) i nije mi bas pomoglo...sada razmisljam o laseru.Kao i svaki bol tako i ovaj mogu da izdrzim ali mi smeta sto me mnogo sputava i ometa u toku dana jer sam po malo nervozna....jer mi ni jedan polozaj tela ne odgovara.Ako neko moze da me posavetuje ili ima slicno iskustvo bila bi zahvalna
Pokusaj sa alterantivnom medicinom
Postovana!
S obzirom da je moja dobra koleginica izlecila migrenu pomocu NONI juica
savetujem ti da pokusas da probas sa ovim lekom. Ona je pijuci ovaj sok kompletno izbacila tablete, tvrdi da je do 10h ujutru pila i po 4 tablete protiv bolova i za cirkulaciju, sada ne pije vise uopste tablete sam po 1 rakijsku casicu ovog soka ujutru na gladna stomak 1/2 sata pre jela. Cak tvrdi da je regulisala i ostale probleme vezane za metabolizam ( visak kilograma, redovnu stolicu, nervozu, umor...). Pogledaj sajtove:
www.bhnoni.com www.dar-prirode.com www.incc.com
mnogo pozdrava a ako te nesto vise interesuje pisi mi na adresu
[email protected]
S obzirom da je moja dobra koleginica izlecila migrenu pomocu NONI juica
savetujem ti da pokusas da probas sa ovim lekom. Ona je pijuci ovaj sok kompletno izbacila tablete, tvrdi da je do 10h ujutru pila i po 4 tablete protiv bolova i za cirkulaciju, sada ne pije vise uopste tablete sam po 1 rakijsku casicu ovog soka ujutru na gladna stomak 1/2 sata pre jela. Cak tvrdi da je regulisala i ostale probleme vezane za metabolizam ( visak kilograma, redovnu stolicu, nervozu, umor...). Pogledaj sajtove:
www.bhnoni.com www.dar-prirode.com www.incc.com
mnogo pozdrava a ako te nesto vise interesuje pisi mi na adresu
[email protected]