MIASTEMIA GRAVIS

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Vera M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 9:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

MIASTEMIA GRAVIS

Post od Vera M. »

DOZIVELA SAM STRES POSLE SEPSE KOJA JE TRAJALA SEST DANA USLED LEKARSKE GRESKE UBRZO POSLE TOGA SLEDILA JE DIJAGNOZA MIASTENIA GRAVIS SIMPTOMIMA DUPLE SLIKE, TESKO GUTANJE I GUSENJE. TERAPIJOM OD LEMODA STANJE SE POPRAVILO A REZULTAT KRVI JE POKAZAO DA GRUDNA ZLEZDA NELUCI. TRAJALO JE TO MESEC DANA NAKON CEGA SE STANJE JAKO POGORSALO I KAPCI POCELI DA PADAJU TE JE MORALA OPERACIJA GRUDNE ZLEZDE. OPET SAM PREZIVELA STRES PRED OPERACIJU JER SAM IH IMALA JAKO MNOGO ALI NADA DA CE OPERACIJOM BITI SVE OLAKSANO DALA MI SNAGE DA TO IZDRZIM SADA JE PROSLO TRI NEDELJE POSLE OPERACIJE A JA IMAM PONOVO VEC PAR DANA DUPLE SLIKE, OTEZANO GUTANJE I TEZI GOVOR.TO ME IZLUDJUJE.PATOLOSKI NALAZ ZLEZDE JE POKAZAO DA ONA NIJE LUCILA VEC JE BILA UVECANA I TIMUS RAZBACAN PO MASNOM TKIVU BEZ TUMOROZNE PROMENE.MOLIM SVE ONE KOJI ZNAJU DA POSTOJI NEKI LEK I TERAPIJA DA MI POMOGNU STO PRE MOGU. UNAPRED ZAHVALNA!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako ste mislili na neki fitoterapijski preparat ili slicno, sigurno ce se neko javiti. Sto se tice zvanicne medicine, verujem da ste pod kontrolom neurologa, pa ste verovatno vec dobili Mestinon.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori