Meteoropata oseca zemljotres

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Fik4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 24, 2014 3:16 am

Meteoropata oseca zemljotres

Post od Fik4 »

Zdravo, moj mladji brat (12) je meteoropata i oseca zemljotrese. Rade mu pretrage jos od prvog razreda, ja nisam upucen u to, koje lekove pije i sta je sve radio ali poenta ovog ''pitanja'' je da li negde medju vama postoji osoba sa slicnim problemom? Na primer, simptomi glavobolje prilikom kise i loseg vremena, menjanje raspolozenja, itd. Moj brat promeni raspolozenje i bude mu lose svaki put kada je bilo gde u svetu zemljotres i tome slicno. Pratimo jedan sajt na kome vidimo sve zemljotrese na svetu kada su se desili itd. Da li kojim slucajem jos neko pati od te vrste meteoropatije? Ne ocekujem nikakvu pomoc , samo me zanima da li je on jedini
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Re: Meteoropata oseca zemljotres

Post od cikala »

`simptomi glavobolje prilikom kise i loseg vremena, menjanje raspolozenja....`

ta sam 8)
e sad,ovo za zemljotrese,zvuci interesantno,ali nisam bas pratila da li,kada imam meteo promene ima i zemljotresa negde na svetu...ali verujem da ima....veliki je svet :lol:
iskreno,malo mi je bzv ta prica.izvini
Fik4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 24, 2014 3:16 am

Post od Fik4 »

Hahaha da, jasno mi je. Zvuci nerealno i smesno kao dijagnoza. Da moja keva pise bilo bi vam jasnije jer bi vam tacno rekla sve. Uticaji negativnih jona,pritiska,pomeranje zemljine kore, magnetno polje zemljina teza. Sve to utice. Rast i pad kologena itd. Poslala je dijagnozu i sve te papire za Svajcarsku nasem najboljem ne znam sta da utvrdi i pronadje greske koje su nasi doktori ovde u Srbiji napravili. Bio je i na neupsihijatriji i radio je magnetnu rezonancu, ne znam da li se izrazavam pravilno,nisam upucen .
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Post od cikala »

ma...danas se nesto setih tebe i tvog posta.
ja jutros osetih zemljotres koji je bio negde oko bajine baste...inace,niko koga znam nije ga osetio...i moje zivotinje,papagaj i macka,uopste nisu reagovali,pogotovu sto ptica nije reagovala,pomislila sam da sam pogresila,da mi ovako nije dobro.

moracu i ja na ispitivanje 8)
Odgovori