Postovani, ako sam promasio rubriku molim moderatora da usmjera pitanje gdje treba!!!
Imam sledeci problem pa Vas nadjo na google.
Moj otac prije 8 dana zavrsio je u bolnici gdje se i trnutno nalazi. Nakon svih ispitivanja utvrdjene su meta promjene na jetri... Po mom znanju i od svega sto su mi oni rekli svatio sam na kraju tj. danas da je cijela jetra u metastazi. Ispitivali su svaki dan sve, radio je razna snimanja, juce i kolonskopiju, i nigdje nista ne mogu naci. E sad izgleda da je samo metastaza na jetri i da vise nigdje nema nista. On je sav pozutio od prije 7 dana. Osjeca se dobro, jede pije. Postoje opcije da je ima cirozu jetra i da je iz toga preslo u metastazu na cijelu jetru. Mene sad zanima ako nesto neko zna, imali njemu pomoci, bilo na koji nacin iz Republike Srpske sam, da ga vodim za Beograd ako mu se moze pomoci. Koliko sam doktore razumio oni nisu otvoreni ali oni smatraju da njemu pomoci nema i da je jetra skroz otisla. Nikakve prognoze ne daju, ni da ce zivjeti ni da ce umrijeti. Zanima me sta vi mislite da li je to zaista tako da mu stvarno pomoci nema ali oni ne zele da budu bas toliko direktni. On je osjecao bolove u ledjima i mislio je da su bubrezi ali evo na krajku sta je. Uspio sam nacuti preko drugih doktora i svojih poznanika da su metastaze na jetri toliko velike kao šipci pa me zanima ako iko ista zna da mi kaze i pomogne. jer ne mogu da ga gledam kako sad dobro izgleda sa pomislju da cim jetra stane da se moze sve brzo zavrsiti. zalosno je to, kako doktori ne mogu reci nista ni zivjece ni umrijece ni moze mu se pomoci ni ne moze da bi mi znali sta cemo, ovako stoji neko neodredjeno stanje. Nedaj Boze ja doktore ne krivim, znam da ni njima nije lako pa me zanima dali se neko od vas nije cuo za nesto ovako lsicno nekad pre. tata mi je dakle i dalje zut, ali po procjeni doktora koliko uspjevam svatiti, jetra je toliko losa da mu pomoci nema. a krv mu je dobra, metastaza je samo na jetri, tako je to, zalosno i nedaj Boze niko, samo Bog moze uciniti cudo sto je moguce,a od ostalih slabo sta da moze biti bolje...
Metastaza zahvatila cijelu jetru?!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin