Pozdrav svima!
Sledeće nedelje kada nabavim neophodne papire(na pola puta sam)od Pulmologa,biohemiju,krvnu grupu itd imam operaciju više lipoma od koja su dva baš velika pa mi je hirurg predložio operaciju ne pod lokalnom(sa kojima sam tri operisao i odstranio)već sa totalnom anestezijom,pa sa tim papirima idem kod anesteziologa koji odobrava operaciju.
Inače drugu godinu se lečim od bolesti zavisnosti,i pijem svaki dan po 60mililitara metadona.Da li smem taj dan da uzmem metadon ili ne i koliki je rizik za mene od totalnog mraka.Ako mislite da me osuđujete,nemojte mi pisati i u opravdanje ću samo reći da nisam svaki dan bio na narkoticima nego otprilike jednom nedeljno,mada to nije ni važno sada.
Pomoć i sugestije molim vas,vremena je sve manje
Metadon+totalna anestezija?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- brusobol
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 01, 2016 1:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Metadon+totalna anestezija?
Konju misli na generaciju potonju a ne samo kako da natovariš klonju i pre nego što izađeš ostavi poruku bolju..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Metadon+totalna anestezija?
То детаљно мораш да испричаш анестезиологу.
- brusobol
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 01, 2016 1:08 pm
Ma znam.A i raspitao sam se,ljudi koji piju duplo veću dozu metadona od mene su uspešno operisani.Prikupio sam papire,rengen pluća,biohemiju,krvnu grupu,test na hiv(negativan hvala Bogu)i sutra idem kod kardiologa na EKG,pa onda u ponedeljak kod anesteziologa.aaaca napisao:То детаљно мораш да испричаш анестезиологу.
Puno posla za jednu bezazlenu operaciju i totalnu anesteziju.
Pozdrav moj druže iz Matriksa!
Konju misli na generaciju potonju a ne samo kako da natovariš klonju i pre nego što izađeš ostavi poruku bolju..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Тотална анестезија је опасна независно од операције. Један дечко је умро од алергије на анестезију коју су му болиди дали због операције ураслог нокта.
ЛЛП
ЛЛП