Već mesecima dobijem temperaturu ako pušim, a pušač sam.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Marko.M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 3:37 pm

Već mesecima dobijem temperaturu ako pušim, a pušač sam.

Post od Marko.M. »

Pozdrav svima,

Imam 24 i pušim već 5-6 godina, i od letos imam učestale temperature, svakih nekoliko dana, max 37.5, kada pušim.

u početku je bilo kada popušim nešto malo više, do jedne pakle, a u poslednje vreme dobijem temperaturu i posle 5 cigareta i to ne uvlačeći skroz u pluća već pućkajući, i počnem da se znojim..

Kada je problem počeo otišao sam kod pulmologa pošto su u dz utvrdili da imam upalu bronhija ali pulmolog mi je rekao da se na dva snimka ništa ne vidi i da nije upala već verovatno neki virus, to je bilo letos. onda sam malo i zaboravio na sve to ali evo opet imam temperature.

šta bi to moglo da bude, kome da se obratim za pomoć?

i da, ako ne pušim, nekoliko dana, nema temperatura, ali pušač sam i onda čim zapalim nekoliko cigareta odmah dobijem temperaturu..

Marko
merilekt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 4:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od merilekt »

Merko,ostavi cigarete!
jupi ja je
Marko.M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 3:37 pm

Post od Marko.M. »

pa da, to i nameravam, ali to što imam temperaturu znači nešto, a našao sam na netu da je nemoguće razviti alergiju na duvan..
djidji
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 4:58 pm

Post od djidji »

mislim da je problem u glavi...da nisi rezmišljao pre te pojave da prestaneš da pušiš? ako ti ne smeta ta temperatura nije verovatno ništa opasno..moja mama ima povišenu temperaturu decenijama,obijala je pragove raznoraznih doktora za džabe
Odgovori