memoaktiv-molim lekare za savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
minaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

memoaktiv-molim lekare za savet

Post od minaa »

Videla sam da se na trzistu pojavio novi preparat za poboljsavanje koncentracije MEMOAKTIV pa me zanima da li je bezbedno koristiti ga. U upororenju pise da moze izazvati nesanicu, zive snove i hiperaktivnost. Da li je ono jos jedna prevara i prodavanje magle?
Zanima me sta bih, ako ovo nije dobro mogla da koristim za jacanje koncentracije?
"Mi i ne znamo kolike snage i kakve sve mogucnosti krije u sebi svako zivo stvorenje, i ne slutimo sta sve mozemo...To se otkriva samo u velikim i izuzetnim trenucima kao sto su ovi u kojima Aska igra za svoj vec izgubljeni zivot."
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Omega 3 masne kiseline verujte mi ili l-tirosine.
Testosterone man
Limma_net
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 4:25 pm

Post od Limma_net »

Danas sam kupila ove kapsule i imam jedno ( mozda i glupo pitanje) al se stvarno bojim da ne pogresim... Prvi put mi je da hocu da ih koristim.. Da li memoaktiv deluje kao antibiotik pa se mora "zavrsiti" cela kutija? :oops: :-? U uputstvu kazu da se pije ujutru pre dorucka i/ili pre rucka, bitno je na prazan stomak...
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Ne, nije antibiotik i ne moras zavrsiti kutiju :wink: . Mislim da se te stvari moraju piti prilicno dugo da bi dale rezultate, tako da bi bilo dobro da zavrsis nekoliko kutija pre nego sto dodje do merljivog poboljsanja.
Pozdrav!

Bas je slatko pitanje :).
Limma_net
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 4:25 pm

Post od Limma_net »

hehe hvaaala :D
Odgovori