Medicinski fakultet u "poznim" godinama?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Medicinski fakultet u "poznim" godinama?
Verovatno nije tema koja je zanimljiva za diskusiju (mozda gresim), ali sta mislite konkretno o upisivanju medicinskog fakulteta nakon recimo zavrsenog vec jednog fakulteta u trajanju od 4 godine? Zanima me kakva su vasa misljenja s obzirom na duzinju studiranja,staz, mogucu specijalizaciju i ostale faktore 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Medicinski fakultet u "poznim" godinama?
Ако имаш пара а немаш паметнија посла ти упиши.
Nije toliki problem u parama, mislim na studiranje na budzetu, al hvala u svakom slucaju 

Ako ti je to stvarno životna želja onda svakako upiši-što da ne-SREĆNO
Ako su te pozne godine 22-23 nije to ništa nemoguće pod uslovom da ne gubiš godine, ima ljudi koji upišu na vreme pa otegnu...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Шта си до сада завршио од школе?
Srednja medicinska, biologija fakultet 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Колико сам информисан на биолошком факултету мора да се мозга а на медицинском буба. Па види да ли ти то одговара.
Lose si informisan, nema na biologiji puno mozganja (naravno ima, ali ne u tolikoj meri), uglavnom su ti ajde nazovimo "veci" predmeti koncipirani na sistematici biljaka, zivotinja i mikroba, sto ti je cisto bubacenje vrsta, rodova, redova, podredova, klasa, supra/infraklasa i slicno
jedino gde mozes da mozgas su predmeti vezani za genetiku, bar je to moje misljenje, ima naravno i ljudi kojima svo to ucenje lakse ide, tako je na svakom fakultetu, ali mislim da je generalno misljenje i realnost takva kakvu sam ti gore naveo 
ali hvala ti svakako na odgovoru

ali hvala ti svakako na odgovoru

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па добро. Штета ако је тако.
Иначе ако желиш да се бавиш науком онда ти није место на медицини.
Ако волиш људе и желиш да их лечиш и помогнеш да боље и квалитетније живе, онда упиши медицину. Ако мислиш да тражиш мито од болесних људи да би их лечио онда немој да уписујеш медицину. Таквих је превише.
Иначе ако желиш да се бавиш науком онда ти није место на медицини.
Ако волиш људе и желиш да их лечиш и помогнеш да боље и квалитетније живе, онда упиши медицину. Ако мислиш да тражиш мито од болесних људи да би их лечио онда немој да уписујеш медицину. Таквих је превише.
Naravno, da je drugacije, ne bih ni razmisljao o upisivanju medicinskog
samo me cisto interesovalo misljenje ljudi generalno, studenata medicine, cak i doktora i ljudi koji nemaju veze sa medicinskim naukama, ako uopste i citaju 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imaš u podforumima na dnu (Specijalizacija i slično) diskusije o medicini, kako studiranju tako i šta dalje s njom.
Pročitaj to pa ako imaš želju i para, upiši. Godina do dve ti neće značiti mnogo u životu a tek kad uđeš u sve to videćeš kako je i šta možeš da očekuješ i od sebe i od drugih.
Pročitaj to pa ako imaš želju i para, upiši. Godina do dve ti neće značiti mnogo u životu a tek kad uđeš u sve to videćeš kako je i šta možeš da očekuješ i od sebe i od drugih.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Питање је шта желиш да радиш у животу у принципу: наука, помагање, паре итд.