Matrix i njegov magnet
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Matrix i njegov magnet
Zasto se zakljucali Matrixovu temu kada smo se svi tako lepo zabavljali?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Potrazi zabavu na forumima koji sluze iskljucivo u te svrhe...npr http://www.zafrkancije.co.yu je dobar, ne ismevaj se tudjoj nesreci ( ako je prica autenticna) ili ne nasedaj na budalaste provokacije (ako je autor hteo da se malo sprda na ovom forumu).
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Draga Merylin,
Osetila sam "ton" ali stvarno sam ostala bez teksta kad sam procitala ono sto je Matrix napisao. Nisam mogla da verujem sta je sve neko u stanju da uradi
ako je i uradio.
Ja sam odrasla osoba, roditelj, radim u hitnoj i videla sam puno toga, ali ipak se ponekad zacudim na to sta je sve moguce ili nemoguce.
Pozdrav
Osetila sam "ton" ali stvarno sam ostala bez teksta kad sam procitala ono sto je Matrix napisao. Nisam mogla da verujem sta je sve neko u stanju da uradi

Ja sam odrasla osoba, roditelj, radim u hitnoj i videla sam puno toga, ali ipak se ponekad zacudim na to sta je sve moguce ili nemoguce.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 15, 2007 11:11 pm
- Kontakt:

Matrix mislim da o dejstvu magnetnog polja na ljudski organizam..vec postoje mnoga istrazivanja.

Nisam nikada, kao ni svi ostali razmisljali o toj ideji...ali verujem da je vojna sluzba upravo otkrila novi bojni otrov.

meni ta fizika i ne ide nesto.... Moje pretpostavke o tome kako bi magnet delovao na coveka su još uvek jako sužene...ali koliko se sećam magnetne indukcije...kretanja jona u magnetnom polju... postoji realna šansa da ti je bilo loše zbog toga. Naš organizam je pun jona... i funkcioniše samo u potpunoj homeostazi. Na, K pumpa i tako dalje... ja bih maksimalno očekivala da si sebi izazvao jedan prosečan proliv...ali ko zna...
No...da i nervni sistem prvenstveno funkcioniše preko tih jona, ulaska-izlaska.... Interesantna, interesantna stvar...!!! Meni se ideja svidja...samo znaš...da je neko to probao na životinji...digla bi se frka...a nekmoli ti, (koji si majstor) uzeo na sebi...
Evo našla sam knjigu o tome kako magnetno polje utiče na čoveka...ajd pročitaj pa nam javi.
Mada ovo što si ti uradio!!!!
Kod: Obeleži sve
http://books.google.com/books?id=-AKOafxdMDIC&dq=magnetic+field+influence+health&pg=PA86&ots=u94dE0GMnp&sig=9ryGw8oo00IBP4l3o2obQlPMeK0&prev=http://www.google.com/search%3Fhl%3Dsr%26q%3Dmagnetic%2Bfield%2Binfluence%2Bhealth%26btnG%3DGoogle%2B%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D1%2582%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B3%25D0%25B0%26lr%3D&sa=X&oi=print&ct=result&cd=1#PPP1,M1

Kod: Obeleži sve
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=3310803&dopt=AbstractPlus
A posle neko kaže da je higijena dosadan predmet

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliko se secam napocetku teme bilo je i komentara o kineskim lutkama koji su povuceni iz prodazbe a koji su imali magnete sto su se lako otkidali.
Objasnjenje je bilo da ukoliko se progutaju (mislim na nezeljene posledice kod dece) vise njih, magneti mogu da se spoje u crevima i da u najmanju ruku dovedu do pojave ileusa, tj preplet creva.
Pa drzi vodu u smislu prepreke u crevima. A o ostalom delovanju magneta na organizam uzdrzavam se od komentara, mada ne mislim da je bas korisno.
Nego Matrix, nemoj da ti slucajno padne na pamet da ides na magnetnu rezonancu
Objasnjenje je bilo da ukoliko se progutaju (mislim na nezeljene posledice kod dece) vise njih, magneti mogu da se spoje u crevima i da u najmanju ruku dovedu do pojave ileusa, tj preplet creva.
Pa drzi vodu u smislu prepreke u crevima. A o ostalom delovanju magneta na organizam uzdrzavam se od komentara, mada ne mislim da je bas korisno.
Nego Matrix, nemoj da ti slucajno padne na pamet da ides na magnetnu rezonancu