Masturbiranje predmetima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Masturbiranje predmetima
Zdravo... Imam jedno skatljivo pitanje, iz sfere ginekologije. Verovatno ce se vecina frapirati, kao sto sam se i ja frapirala, ali smo ovde da pomognemo jedni drugima. U pitanju, je, kao sto vidite, nacin masturbiranja, koji, po meni, je vise samopovredjivanje, nego uzivanje. Juce, me je drugarica zacudila izjavom da je masturbirala (znam da je i zalosno i smesno), drskom od cetke. Kaze da je krvarila par sati, i da ju je nocas boleo stomak. Inace, devojka ima 20 godina i nevina je, ili je bar bila do juce. Sta se desilo tada? Da li je samo izgubila nevinost, ili je povredila neki organ unutra? Odbija da ide ginekologu, opravdavajuci se time da je blam reci na koji nacin je to uradila. Zanima me da li je moglo doci do, dakle, povrede unutrasnjih organa (imajte u vidu oblik drske cetke i velicinu), i da li je uprkos prestanku krvarenja, moglo nastati i do unutrasnejg krvarenja, sto bi moglo prouzrokovati sepsu ili nesto slicno? Da napomenem da sam joj dala 2 saveta: da ode ginekologu (sto odbija), ili da ispije kutiju nekog antibiotika, ukoliko nije doslo do povrede organa, vec da bi se zastitila od mogucih infikcija koje strano telo moze izazvati. Bila bih vam zahvalna ukoliko bi ste odgovorili sto je pre moguce. Mislim da shvatate u kakvoj sam poziciji, jer sam i ja jedina koja za to zna, koja nikom ne sme da kaze i koja ce, sa moje tacke gledista, biti odgovorna ukoliko se njoj nesto dogodi. Hvala.
Re: Masturbiranje predmetima
Pa veome moguce da je probila himen, al svakako bih se zapitao kakva je cistoca te drske
Sigurno postoji rizik od infekcije, zna se sta je najpametnije, e sad sto ona nece...

Re: Masturbiranje predmetima

dobro bre sestro jel od tolikoooo muskraca ti sa drsku si nasla da skidas nevinost ja nemogu da verujem jos

bozeeeeeeeeee