masturbacija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
vein
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 10:29 pm

masturbacija

Post od vein »

da li svakodnevna masturbacija utice na zdravlje i psihu muskaraca.imam 39 godina
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: masturbacija

Post od drbgd »

masturbacija ne moze stetno uticati na fizicko zdravlje - efekat joj je isti kao da je u pitanju seksualni odnos.

u slucaju da trenutno nemate partnerku, masturbacija je prirodan ventil. ukoliko ste u seksualnoj vezi a zadovoljenje postizete masturbacijom - ona je znak da veza ne funkcionise kako treba
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

masturbacija je normalna pojava cak i u srecnoj seksualnoj vezi...mnogi ce potvrditi da su to dve razlicite vrste zadovoljstva... :wink: ali naravno ne treba da bude opsesija i zamena za seks, tj. da se zbog masturbacije izgubi zelja za seksualnim odnosima i partnerom...
vein
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 10:29 pm

Post od vein »

Dr011 napisao:masturbacija je normalna pojava cak i u srecnoj seksualnoj vezi...mnogi ce potvrditi da su to dve razlicite vrste zadovoljstva... :wink: ali naravno ne treba da bude opsesija i zamena za seks, tj. da se zbog masturbacije izgubi zelja za seksualnim odnosima i partnerom...
hvala na odgovorima. nije kod mene opsesija i zamena za sex.imam ja zelju i za sexom i naravno sex upraznjavam.hvala jos jednom i sve najbolje.
Odgovori