Masno tkivo!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Masno tkivo!
Sta je to? Kako se leci? Da li se operacija izvodi pod totalnom ili lokalnom anestezijom?
Re: Masno tkivo!
Ljudi, da li je iko operisao masno tkivo? interesuju me licna iskustva.Aurora napisao:Sta je to? Kako se leci? Da li se operacija izvodi pod totalnom ili lokalnom anestezijom?
Re: Masno tkivo!
Masno tkivo, gde? Ne znam da li mislimo na isto , moja mama je pre dosta godina operisala masno tkivo ispod oka, na podočnjaku. To su bila kao sitna bela zrna, i već su počela da formiraju grozdić. Ako je to to, i ako želiš, javi mi se na pp. PozdravAurora napisao:Sta je to? Kako se leci? Da li se operacija izvodi pod totalnom ili lokalnom anestezijom?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Promene na kapcima su najverovatnije po tipu Xanthelasmae i ponekad idu sa poremecajem masnoca u krvi. Masno tkivo - kada se kaze obicno se misli na lipome oni se odstranjuju u lokalnoj anesteziji i ne predstavljaju veci problem ali ih obicno ima mnogo
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.