Ja se izvinjavam, ali meni je potpuno neprihvatljivo da se ovde ne preporučuje fizička aktivnost! Dakle, ne možemo mi samo sedeti i bedačiti što su nam holesterol ili trigliceridi ovoliki ili onoliki, i filozofirati šta treba ili ne treba da se jede!
Ja sam u životu, (imam 43 god) tri puta u zadnjih deset godina skidao po 20+ kila. I nisam imao problema sa krvnom slikom. Nije bilo lako, slažem se da je dijeta neophodna, ali bez da proliješ litar znoja dnevno nema ništa! Ja sam prošle godine joggirao lagano pola sata, plivao na Adi, vozio bajs, radio trbušnjake...
E sad što mi se posle zalepi, to je moj problem, što odustanem od sporta na neko vreme pa me mrzi

...Naravno, ovo su drastični primeri, svako treba da tempira u skladu sa svojim mogućnostima i savetima nutricioniste.
Svako treba da izabere aktivnost u skladu sa svojim mogućnostima i afinitetima. Slažem se da neki ljudi ovde imaju gomilu nekih drugih zdravstvenih problema, ali dajte pronadjite neku aktivnost! Ja bi se osećao bolesno da ležim tako par dana i da ne fizički radim ništa.
Pogledajte kako divno proleće, kako divni dani, svi u prirodu na rolere bajs bilo šta, radite nešto ljudi, nemojte da se gnjavite ovde na Forumu, iskoristite dane... najdobronamernije Vam kažem kao drug...