* REKLAMA * i sistematski
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
pajdomanijak
- Novi član

- Pridružio se: Ned Mar 24, 2013 1:49 pm
* REKLAMA * i sistematski
imam 14 god i konzumiram marihuanu do 3 puta nedeljno po jednu buksnu vec 2-3 meseca,koliko dugo treba da prodje da mi se thc iscisti iz tela tj. da se u mokraci i krvi ne moze videti posto imam sistematski pre srednje sk,dali se to uopste moze videti.Cuo sam da treba da prodje min15 dana da se sigurno procistim...dali je to istina,tnh na svakom odgovoru

Re: * REKLAMA * i sistematski
Sto bi da se ne vidi? Pusi i uzivaj..sta te briga ako te budu provalili 
Чему уопште марихуана?! 
Mnogo si rano poceo...
Ајд' што је рано почео, али што му особа која се представља као лекар то одобрава, већ је озбиљан проблем.
jedno je sa ortacima poduvati kada se izadje u grad,ali 3 puta nedeljno,pa ja bi tebi opalio par vaspitnih pa bi duvao na cevcicu narednih mesec dana.
elem sto se tice pitanja,ne ides u vma da se prijavis za vojnu gimnaziju (kao ja
) da bi ti proveravali krvnu sliku.ides bre na skolski sistematski,to ne ukljucuje vadnjenej krvi.osim ako se naduvas kao majmun pa im se smejes u facu onda ce te skontati i bez krvne slike.ponavljam jedno je popusiti buksnu jednom mesecno,a jedno4 puta nedeljno sto je mnogo i za odraslog coveka a ne za tebe.jbt kako su se klinci iskvarili u danasnje vreme.
elem sto se tice pitanja,ne ides u vma da se prijavis za vojnu gimnaziju (kao ja
arhandjel napisao:.....osim ako se naduvas kao majmun pa im se smejes u facu onda ce te skontati i bez krvne slike.....