Marihuana, da li je lek
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 3:37 pm
Marihuana, da li je lek
Samo me interesuje da li je marihuana zapravo lek i da li neko ima neko pozitivno iskustvo po pitanju toga?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 21, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako mozes pitati tako nesto majke ti?
Znas vrlo dobro i ja i ti sta je droga barem smo culi a mozda si je i probao ko zna ako nisi zasao duboko vadi se trazi doktora inace j... ti se majka, moram ovako reagirati ok,mislim za tvoje dobro i ostalih koji o ovome zele znati vise,nemoze DROGA NI ALKOHOL u nicemu pomoci vjeruyjte ljudi pa shvtaite to vec jednom,eto pozdrav toliko od mene.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
marihuana je opijat i tretira se kao droga. naravno da ces uvek naci nekoga koji ima pozitivna iskustva sa njom, ili sa nekom slicnom drogom. marihana nije lek i nikada je nemoj pod tim izgovorom koristiti. sretao sam pacijente koji su je u jednom momentu probali , ali zeljeni i ocekivani rezultati su izostali. jedno vreme je nastala polemika u medicinskim krugovima koliko je stetna u poredjenju sa, recimo, alkoholom, a koliko je delotvorna kod neki oboljenja ( MS, hronicni bolovi...). facit: droga je droga!
osim toga, vidim da imas u ovom forumu jos jedan tekst, pa bih ti ipak savetovao da se obratis nekom strucnjaku koji bi ti eventualno na strucan nacin mogao biti od pomoci. pokusaj da nadjes nekog psihologa i da sa njim malo pokrenes razgovor.
osim toga, vidim da imas u ovom forumu jos jedan tekst, pa bih ti ipak savetovao da se obratis nekom strucnjaku koji bi ti eventualno na strucan nacin mogao biti od pomoci. pokusaj da nadjes nekog psihologa i da sa njim malo pokrenes razgovor.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
NARAVNO DA NIJE LEK,SVAKO KO TI KAZE DRUGACIJE JE NAVUCEN NA NJU.I JA SAM JE KORISTIO,PUBERTET,LUDILO,ZEZANJE.ALI JE TO PROSLO.DOBRA JE STO MOZE MALO DA OPUSTI COVEKA ALI JE PROBLEM STO LJUDI HOCE JOS,JOS I JOS I TADA NASTAJU PROBLEMI.SVE JE OTROV KADA SE PRETERA PA CAK I OBICNA VODA. FARMACEUTSKI TEHNICAR.