Marihuana- HITNOO

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Shomi25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 14, 2014 2:01 am

Marihuana- HITNOO

Post od Shomi25 »

Vece izmedju 13/14.8.2014, a to je pre 2,3 dana sam
Probo Marihuanu tacnije prvi put me je uhvatila inace sam probo pre toga 2 puta i isao sam na to da me uhvati i da vidim kako je. Pre toga nikad nisam nista probao i nisam pusac, cak vise sportista(rekreativac). Isao sam sa bratom starijim kolika, on je smoto dzoint ali cist bez cigara posto ni on nije pusac. Popusili smo to i ja sam par puta predugo zadrzo... Posle toga smo krenuli kolima i mene je tako nesto uhvatilo da mi se pricinjavalo da sve znam sta ce se unapred desiti i da cemo da poginemo kolima. Cak sam izaso iz auta i otiso peske do kuce. Usput me je brat pokupio i odveo i kaze da sam bas puko bio. Otiso sam odmah da spavam a braca su me zezala kako sam se istripovo jer sam spavao 20minuta a kad su me probudilo rekao sam da spavam sat vremena. Skoro celu noc nisam spavao jer sam
se trzao i gledao na sat, vreme mi je prolazilo sporo pa brzo. Sutradan mi je bilo bolje to je bio 14.8.2014 al me bolela glava onako gde je mali mozak i to mi gori, opet mi se pricinjavalo da znam sve sta ce ljudi reci i da mi se to dogadjalo vec i onda upadnem u neki trip. Rekli su mi da drzi 2,3 sata ali, sutradan 15.8.2014 smo otisli ma more i bilo mi je ok ujutru, ali posle podne opet neko trip stalno gledam vreme, datum dal na telefonu,tudjim telefonima,racunima,novinama cisto da vidim dal je stvarno. Kad smo se vracali isto taj dan oko 5 sati opet sam
Normalan bio smejo se i zajebavo. Kad je vece palo opet me taj trip uhvatio i opet me boli taj deo glave i gori gde je mali mozak potiljak ali samo leva strana i osecam se kao temperaturu da imam, kada sam se vratio lego sam na spavanje. Jutros kad sam se probudi opet me je isto uhvatilo i evo i sad kad kucam isto.
A sad je 16.8.2014
Inace stalno sam se pre smejo, zajebavo i puno pricam, a i covek moze da
me iznervira a sada sam cudan onako sve suprotno od toga...

Posledice moje posle toga : Kada sa nekim pricam ili idem negde znam
Kao sve da se to dogodilo, svaki pokret, svaku rec, svaki detalj. Pospan sam, taj deo potiljka gde je mali mozak mi gori kad legnem
Da spavam na tu levu stranu, osecam
Se kao da imam temperaturu, u stomaku imam
Mucnine povraca mi se a ne mogu, i slab mi je apetit i uvek kad jedem
Mi je muka.

Zanima me : Da li neko zna sta mi je ? I sta da uzmem da pijem cuo sam da voda izbacuje thc kao i slatkisi,znojenje,povrce,limumada kao i AKTIVNI UGALJ. I kakvo je ovo stanje ? Koliko traje ?

Trenutno sam u Podgorici i vracam se za Beograd 20.8.2014 ako me
do tad ne prodje ovo idem
Kod lekara tacnije odmah idem.

12.8.2014 sam
Napunio 18 godina tako da nikad ranije nisam
Imao iskustva sa ovim :P
lokoloko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2014 11:49 pm

Re: Marihuana- HITNOO

Post od lokoloko »

Наварио си се као бизгов,нема ништа не јасно,додатно те откинуло јер си пушио чистака.Без микса са дуваном.Ја лично не варим али знам превише људи који то раде и сваког другачије ради,ако ти не прија једноставно немој да наставиш док не буде касно. :)
tremolo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 2:28 am

Re: Marihuana- HITNOO

Post od tremolo »

Kao prvo nisi trebao uopste da isprobavas.
Kao drugo, najverovatnije si posle te neispavane noci postao anksiozan zbog toga sto ti se desavalo. Nista nije posebno strasno, opusti se, ne razmisljaj uopste o tome.
Odgovori