E ovako,nisam znao kome da se obratim,a doktoru za sad necu da idem.Pa pisem ovde.
Marihanu sam pusio mozda 4,5 puta u zivotu...i prije 3 dana sam uzeo jednog majmuna od 1gram(mozda malo vise) ,i sam sAm popusio ,i bas sam se trudio da uvlacim sto vise mogu.Uhvatilo me relativno brzo,i stvarno je bilo nekih cudnih tripova.Problem je to sto,narednog dana sam se osjecao jos uvijek kao naduvan,ne u potpunosti kao vece prije,ali slicno.To je bila srijeda vece,cetvrtak je prosao,petak isto,evo danas je subota,i opet se osjecam isto.I zabrinjava me malo sto me to ne prolazi.Citao sam na nekim forumima da moze ovo da se desi i da traje nekoliko dana i da ljudi sa depresijom i slicnim problemima najcesce imaju taj problem.Ja idem kod psihologa vec neko vrijeme,a psihijatar mi je ove sedmice u utorak propisao lijek protiv depre i anksioznosti.Ja to nisam jos kupio ni popio,jer ne znam kako bi reagovalo,jer sam jos uvijek pod ovim .Slabije se krecem,slabije pamtim,ako mi ljudi nesto pricaju vise od 1,2 min ,pocne me zamarati,i nmg sve upratiti.Onda kao da cujem bolje,kad idem ulicom,mogu cuti npr 100m,200m od mene ,kako ljudi pricaju ispred neke kuce,i jucem jasno razgovor.Psa kako laje,a ono nema psa u blizini od 500m.Tokom spavanja nemam problema.Na trenutak kad se potrudim da se koncentrisem na nesto,ili uopste na trenutak,mogu dobiti osjecaj da je sve u redu,ali ubrzo nakon 1,2 sekunde opet padam u isto stanje,kao da psihicki nemam snage da se odrzim u stvarnosti.Svjestan sam svega,ali opet imam osjecaj kao da sam u snu.
Zanima me jel neko imao slicno iskustvo ? svaka pomoc je dobro dosla.
Marihuana i efekti.Pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: Marihuana i efekti.Pomoc
ja mislim da nema bas veze sa marihuanom,vec konkretno tvoje psihicko stanje se mozda pogorsalo uzimanjem iste,pa ti se cini da dejstvo jos traje,batali travu i uzmi lekove kojie ti je dao psihijatar.