Postovani,
Bila bih vam veoma zahvalna ako bi mi mogli pomoci, odnosno sta da pijem ili uzimam. Student sam i zdravstvenu knjizicu sam zaboravila kod kuce, a nemam vremena za odlazak kuci jer mi je poceo period kolokvijuma. Pre dve nedelje su mi poceli bolovi u grlu i veoma suvi kasalj, to je trajalo 3-4 dana, i nakon toga je prestalo. Dva dana posle toga sam dobila kijavicu, opstu izmorenost i slabost, poceo mi je cureti nos, i glavobolju, a kasalj je i dalje trajao. To je isto trajalo par dana. Nakon ni nedelju dana, opet mi je pocela kijavica, sad i sa bolovima u misicima, slabost, glavobolja, curenje nosa, suvi kasalj, a posle dva dana, odnosno danas imam i temperaturu oko 37.4.
Hvala unapred.
malo pomoci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: malo pomoci
Zoves mamu&tatu, kazes im da odu na autobusku stanicu i daju tvoju knjizicu soferu koji ide za Beograd (+neka kinta za pivo), sacekas autobus i - pravo u Studentsku polikirniku!!
Pozdrav i sve najbolje!
Pozdrav i sve najbolje!
nemam overenu knjizicu trenutno, tek sledece nedelje ce mi biti gotova, zbog toga sam pitala ovde...
Uh...
Druga varijanta je neka od privatnih klinika - izguglaj ih malo, verujem da ces naci neku koja ti je blizu.
U prevodu - NIKO ne moze da ti da bilo kakav savet/dijagnozu/terapiju UMESTO pregleda lekara - zato razmotri druge opcije i pravo na pregled,
Druga varijanta je neka od privatnih klinika - izguglaj ih malo, verujem da ces naci neku koja ti je blizu.
U prevodu - NIKO ne moze da ti da bilo kakav savet/dijagnozu/terapiju UMESTO pregleda lekara - zato razmotri druge opcije i pravo na pregled,

ok. u svakom slucaju hvala!