Eh kad bi bio neki bolji lek za Krona. Kortizon i onako nije lek, nego otrov, koji samo smiri stanje al ga ne leci. Ne znam sta nisam probala, i od klasicnih i od alternativnih lekova. Nista ne deluje, tako ja za 11 godina ostadoh bez 1,30m tankog creva.... Jos koji put i nece biti vise sta za seckanje.
Za ceru nemam pojma, mora da zivi samnom bar jos 10-tak godina. Trenutno ne uzimam kortizon, mozda se nesto promeni.
Maljavost vec sa 7 godina?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Maljavost vec sa 7 godina?
Знам човека који звуком лечи многе болести па и крона, али више не дајем податке преко интернета, а ни преко телефона, јер сам приметио да људи седе на ушима и очима када објашњавам о чему се ради. Само лично.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Potpuno te razumem.
Moj tata ima neki aparat koji leci zvukom, cini mi se da se zove Vitafon. To jos nisam probala.
Za sad razmisljam o ulju crnog kima, citala sam da ima fantasticno dejstvo bas na autoimune bolesti. Veruj mi sve mi je draze od kortizona i ostalih "kasicnih" lekova.
Moj tata ima neki aparat koji leci zvukom, cini mi se da se zove Vitafon. To jos nisam probala.
Za sad razmisljam o ulju crnog kima, citala sam da ima fantasticno dejstvo bas na autoimune bolesti. Veruj mi sve mi je draze od kortizona i ostalih "kasicnih" lekova.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема потребе да се занимаш Витафоном. Он само поправља циркулацију и мислим да никаквог ефекта не може да буде на крона.
Лечење звуком које сам спомињао заснива се на Рајфовим фреквенцијама, а овај лекар је сам направио његов систем и патентирао га и добио награде за то.
Ако си заинтересована, можемо да се видимо. Цена је била мање-више стандардна, бар пре месец дана. Преглед је 3.000 динара и једна терапија је 2.000 динара. Дакле ако су ти случајно потребне две фрекценције, онда се то рачуна као две терапије (за две болести). Није баш јефтино али није ни прескупо.
Лечење звуком које сам спомињао заснива се на Рајфовим фреквенцијама, а овај лекар је сам направио његов систем и патентирао га и добио награде за то.
Ако си заинтересована, можемо да се видимо. Цена је била мање-више стандардна, бар пре месец дана. Преглед је 3.000 динара и једна терапија је 2.000 динара. Дакле ако су ти случајно потребне две фрекценције, онда се то рачуна као две терапије (за две болести). Није баш јефтино али није ни прескупо.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ok, kontaktiracu te kad budem dolazila za Bgd.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Важи. Емаил адресе имаш на мом сајту www. aca. rs.