Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Cao!
Zovem se Nikola imam jedan mali problem,na koji nisam nasao odgovor pa sam odlucijo da pitam vas
Problem je u tome da mi se javlja bolu u levom jajetu,imam 15 godina, sta to moze da znaci i dali je to neki veliki problem?
A takodje me zanima dali to zavisi od velicine penisa?
cao,neznam sta ti je problem ali u velicini penisa nije sigurno blago ispituj prstima sta se desava,ako i dalje boli trci kod prvog cike ili tete sa kojima mozes da pricas jer ocito je neka sitnica ali da nebi bilo frke nemoj cekati krupne stvari
najbolje je da odes kod doktora-ako za par dana ne prolazi-nadam se da nisi nesto fizicki IZVODIO kad pominjes velicinu penisa-(jedan pise da ga je teglio) :-))))
nemoj traciti vreme -ovde mozes dobiti dobar savet al ipak merodavan je doktor-takvi problemi tesko sami prolaze (osim bas u kratkom periodu -dan-dva) a sve preko toga je problem za doktora ,jer njemu mozes ispricati vise detalja kao na primer(jesi imao seks- kakav, zatim prehlada ili nesvesan udarac itd),dali si primetio jos neke probleme (kakva je sperma,mokraca i slicne pojedinosti)
SRECNO