Mali mi je a i nemam spermu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 29, 2012 3:59 pm
Mali mi je a i nemam spermu
Cao,imam trinaest godina i imam neka pitanja koja me sramota da bilo koga pitam. Muci me to zato sto imam trinaest godina a velicina penisa kada je opusten mi je 4cm a podignut 7cm dok je kod mojih vrsnjaka dignut 14cm.Kad sedimo kod druga oni svi oko mene ga drkaju i svrse a mene je sraota jer mi je duplo manji i tanji a i oni svi imaju spermu a ja je uopste i nemam...sramota me je i na bazen da odem jer mi je na tom mestu mnogo malo izboceno dok se njima vidi mnogo vise. Nisam uopste ni debeo pa da mi je zbog toga manji...molim vas kazite mi sta da radim? Dali da idem kod lekara ili sta?Sto brze mi odgovorite,molim vas. 

Re: Mali mi je a i nemam spermu
Pozdrav,ja imam sličan slučaj kao ti.Imam 13 godina a penis mi je podignut 6,5 cm dok je kod mojih drugova po 12 ili 13 cm.Kada se pre fizičkog spremamo za čas,kod njih su gaće napunjene(neznam kako da objasnim) dok je kod mene sve ravno.Imam pitanje za tebe NasticMilos98.Da li vi kod druga drkate i ti vidiš njihove penise ili oni samo pričaju da im je 14 cm?I šta su rekli za tvog malog?Ni ja nemam spermu.Ako te nije sramota slikaj svoj penis i postavi ga,postaviću i ja moj pa da vidimo o čemu se radi.
Vidite ovako , rast penisa je individualan,mozda su ni usli u pubertet , a vi niste,krenuce i vama rast jednom , nemate razlog da se brinete.A spermu svaki covek dobije , tako da ni za to ne brinite, POZDRAV
Hvala na savetu!
cuj ovoga, pedofilcino jedna bolesna..."slikaj, posalji mi, pa da vidimo o cemu se radi"autopeno napisao:Ako te nije sramota slikaj svoj penis i postavi ga,postaviću i ja moj pa da vidimo o čemu se radi.
administratori treba da obrate paznju na odgovore ovakvog sadrzaja.
za druskana koji je pokrenuo temu, bez brige, jos si u razvoju.
Ma šalim se da li ste vi normalni vi ste u ovo poverovali
Evo ovom prilikom bih želeo da se izvinim korisniku NasticMilos98 ako sam ga uvredio i administratorima da se ovo neće više ponoviti! 

Imate i forum za urologiju, tamo ima već dosta takvih slika, a kako je ovo forum gde se okupljaju ljudi kako bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna, ne vidim potrebu za dramom jer je neko predložio ono što je korisnik iznad.
Elem, obzirom na vaše godine, mislim da je sasvim normalno to o čemu pričate. Svako je individua za sebe, neko uđe u pubertet ranije neko kasnije, ali to je sve irelevantno. Nemate čega da se stidite jer pred vama je tek razvoj, formiranje sperme, dlake, rast itd.
Elem, obzirom na vaše godine, mislim da je sasvim normalno to o čemu pričate. Svako je individua za sebe, neko uđe u pubertet ranije neko kasnije, ali to je sve irelevantno. Nemate čega da se stidite jer pred vama je tek razvoj, formiranje sperme, dlake, rast itd.
Ok,hvala na savetu!