Malaksalost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
insane
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 5:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Malaksalost

Post od insane »

Par dana unazad osecao sam kao da mi igraju svi mishici, ili bolje receno, kao da mi drhte noge. Sad, mozda je to bilo povezano sa ovim velikim temperaturama i naglim promenama vremena, jer ume to da utiche na mene. Mozhda sam bio i pod stresom, jer sam spremao ispit. Medjutim, evo vec 2 dana, ne mogu da prevalim 200m. Umorim se, klecaju mi noge i vratim se kuci. Nije mi loshe, u smislu da imam temperaturu, muchnine, il ne znam ni ja shta. Medjutim, imam Zhilberov sindrom, pa sam hteo da pitam da li je moguce da me je stiglo neredovno spavanje i nekretanje. Pokushao sam na internetu da pronadjem shta bi moglo da mi fali, medjutim, kad su mi izbacili stranice sa dijabetisom i nekim toplotnim udarima, malo je falilo da se shlognem :o Kod lekara bash i ne volim da zalazim, najpre zbog toga shto u studentskoj poliklinici uvek kazhu, nije ti nishta, pi dosta technosti :o
Hvala svima unapred
merkur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 7:16 am

Post od merkur »

Vrlo je moguce d si pod uticajem stresa.Probaj sa setnjom po svezem vazduhu ili laganim trcanjem ,ukljuci u upotrebu multi vitamin ili Bvitamin-antistres sa dodatkom vitamina C.Veruj bice ti bolje!!!!!! :wink:
Odgovori