pre 2 dana mi je bilo lose....malaksalost (kao iz stomaka) i smetenost i kad sam otisao kod doktora-pritisak bio ok i nista mi nije dala samo preporucila da se javim mom izabranom doktoru i tako sam i ucinio al ni on mi nista nije dao od lekova niti je izmerio pritisak samo preporucio da odmaram i uzmem nesto za jacanje,vitamine i maticni mlec i sl. a ja sam bas uzimao aloju u to vreme i omeprol posto sam imao helikobakteriju 8 puta vecu od dozvoljenog (i po drugi put terapiju) i prilicno se dobro osecao sto se tice stomacnih problema.
Nazalost kad sm mislio ,ETO VALJDA JE UNISTENA TA BAKTERIJA jer konacno nisam imao nadimanja,i nadimanja i mogao sam da pojedem i nesto konkretno a ne stalno nesto bez ukusa isl jer me sve nadimalo a posebno SLATKO pa sam u zadnje vreme izbegavao slatko i mleko al ne bas sasvim i desi mi se ta MALAKSALOST da sam ocekivao svakog trena da cu pasti-nisam se preznojavao ni drhtao samo nemoc i nedostatak vazduha.Slucajno mi kolega da parce cokolade,kao AJD MOZDA TI PAO SECER,ja pojedem i ucini mi se da mi se popravlja stanje i sad ,,no nisam siguran da li je to u pitanju i da li ima veze sa helikobakterijom ili sa nivoom secera...
DRUGI PROBLEM
IRIDOCIKLITIS koji mi se ponovio-imao prosle godine--ispitivao sve do sida testa i reumatske faktore posto imam takvih tegoba imam hidrocelu (DOKTOR KAZE TREBA OPERISATI AL NE STVARA MI PROBLEM),prostatu snimao trus i ast -ok--al na kraju nista konkretno osim helikobakterije i sedimentacije 30 i na terapiji za heliko sam docekao ponovo problem u oku i tu malaksalost--sad mi gastrolog trazi kolonoskopiju i snimanje debelog creva i neke imuno faktore iz krvi...
pluca su ok stolica takoddje urin i sve te osnovne pretrage su ok...
pao sam u depresiju od toga
Hvala na pomoci
sta saddd
malaksalost-iridociklitis-helikobakter
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: malaksalost-iridociklitis-helikobakter
jos jedan dodatak----to mi se desilo posle termalnog bazena a i prosle godine mi se cini isto iridociklitis i bazen --cuo sam da ne odgovara za srcane bolesnike al ja ne znam da imam ikakav problem sa srcem --svake godine radim sistematski pregled i nije bilo primedbi---
JEL MOGUCE NESTO PROCENITI PO TOME
JEL MOGUCE NESTO PROCENITI PO TOME
Re: malaksalost-iridociklitis-helikobakter
nije valjda da niko nije imao problem sa iridociklitisom----bas sam radak slucaj
mada sam danas cuo od komsije da je imao bas velike probleme njegov rodjak i da je uzrok bila reumatska bolest -jedva je ostao pokretan nakon lecenja od te bolesti al iridociklitisa nema vise..Snimao sam creva i zeludac i radio kolonoskopiju--dg colitis i uzet je uzorak--cekam izvestaj??????CEKAAAAM i neki komentar ?????
mada sam danas cuo od komsije da je imao bas velike probleme njegov rodjak i da je uzrok bila reumatska bolest -jedva je ostao pokretan nakon lecenja od te bolesti al iridociklitisa nema vise..Snimao sam creva i zeludac i radio kolonoskopiju--dg colitis i uzet je uzorak--cekam izvestaj??????CEKAAAAM i neki komentar ?????