Nisam uspeo da pronadjem nista o slucaju slicnom mom dedi pa sam postavio novu temu u nadi da ce neko ko se razume u svemu tome ili ima iskustva sa tim,odgovoriti i smiriti me dok ne uradimo potrebne analize sutra.
Naime,deda je 1935god.imao je proslog leta blagi infarkt na nogama i odtada pje lekove i sve je u redu sa te strane (i Farin pije naravno). U prolece je operisao bruh i sa te strane nema nikakvih problema. Medjutim,pre 20ak dana imao je jaku drhtavicu i temp.preko 39C pa je u hitnoj pomoci u Nisu bio na opsesrvaciji 3h i dobio infuziju,novalgetol i uradjena mu je analiza krvi gde je konstatovano da je pronadjena neka bakterijska infekcija pa je posle toga poslat na infektivnu kliniku gde su mu dali Panklav i andol i paracetamol,za temp. Sto se tice same prehlade,sve je proslo normalno da kazem,curenje nosa,kasalj...ali i pored primene vitamina C i dosta tecnosti deda je svakim danom sve slabiji i slabiji,malaksao je,ne moze da se posluzi ni osnovnim zivotnim potrebama (nalozi vatru,obrija se...). Danas sam isao kod lekara opste praxe i sve ovo njemu izlozio i dao mu je uput za davanje krvi i mokrace za sutra pa cemo videti sta i kako dalje.
Ako neko zna ili je imao slican problem neka pise,bilo bi mi od velikog znacaja.
Zamalo da zaboravim,deda nema nikakvih problema sa srcem,disanjem,sve je normalno,samo ta opsta slabost tela...
Malaksalost celog tela
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 2:44 pm
Re: Malaksalost celog tela
Hvala svima na odgovorima
Re: Malaksalost celog tela
ZNAS STA
Svaka cast tebi sto se brines tako o dedi al moras shvatiti da je on covek u godinama i da ce se tesko odbraniti od takvih problema,trebalo bi svakako redovno kod lekara al i neka prirodna sredstva,ako organizam uspe da se odbrani-uglavnom su to vitamini--po mogucnosti bolje je prirodni al OLIGOVIT je dobra stvar svakako bih to preporucio.
Bananu svaki dan al samo ukoliko nema tvrdu stolicu jer neki tvrde da zna jos da bude tvrdja od banane--a video si tenisere da jedu bananu-da odrze energiju.
Jos jednom svaka cas za brigu o dedi.
Svaka cast tebi sto se brines tako o dedi al moras shvatiti da je on covek u godinama i da ce se tesko odbraniti od takvih problema,trebalo bi svakako redovno kod lekara al i neka prirodna sredstva,ako organizam uspe da se odbrani-uglavnom su to vitamini--po mogucnosti bolje je prirodni al OLIGOVIT je dobra stvar svakako bih to preporucio.
Bananu svaki dan al samo ukoliko nema tvrdu stolicu jer neki tvrde da zna jos da bude tvrdja od banane--a video si tenisere da jedu bananu-da odrze energiju.
Jos jednom svaka cas za brigu o dedi.