Pozdrav ljudi,
Molim vas da me posavetujete.Majka mi je operisala diskus herniju u Decembru prošle godine i tri nedelje je ništa nije bolelo,a onda se prehladila i imala je jak kašalj koji joj je nešto u kičmi poremetio.I nju od tada užasno bole noge.Redovno ide kod lekara,bila je i na raznim terapijama,vežbama..Sve je bilo još gore.Poslednji doktorski nalaz je bio loš i ja mislim da će mi majka opet pod nož.Ako ima neki specijalista doktor koji bi mi dao neki savet hvala mu.Ona ima spinalno suženje nerva,doživela je i kliničku smrt na operaciji.
Doktori su joj otprilike rekli da mora da se operiše ali je taj nerv tako slab da može da se prekine.Molim vas za bilo kakvu pomoć,za ime nekoga dobrog hirurga,bilo šta..
Jer sam jako uplašen i plašim se jako za nju.
Hvala unapred
Majci operisana diskus hernija veliki problem
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- brusobol
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 01, 2016 1:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Majci operisana diskus hernija veliki problem
Konju misli na generaciju potonju a ne samo kako da natovariš klonju i pre nego što izađeš ostavi poruku bolju..
Re: Majci operisana diskus hernija veliki problem
A jel rađen kontrolni MR snimak kičme?
Gde je operisana?
Gde je operisana?
Ovde ti niko ne moze pomoci.Molim vas za bilo kakvu pomoć,za ime nekoga dobrog hirurga,bilo šta..
- brusobol
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 01, 2016 1:08 pm
Hvala na odgovoru.Znam samo da bi ceo svoj život i zdravlje dao da mi majka ozdravi.Pozdrav svima ljudi
Konju misli na generaciju potonju a ne samo kako da natovariš klonju i pre nego što izađeš ostavi poruku bolju..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Можда би Истеки могао да помогне: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/kicma