Pozdrav
Da li neko ima iskustva sa magnetno oplemenjenom vodom. Citala sam dosta na tu temu, da je zdrava za organizam, povecava imunitet, odrzava namirnice duze svezim i slicno. Isto tako da su za nju potrebni filteri za vodu i aparati za preciscavanje vode.
Ima li neko iskustva sa tim?
Magnetno oplemenjena voda
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 03, 2017 4:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 03, 2017 4:57 pm
Re: Magnetno oplemenjena voda
Ovo je kod nas jako nova oblast, mada već više od deceniju postoje firme koje se bave prodajom kućnih aparata za prečišćavanje vode. Što iz neznanja, što iz nedovoljne brige države za čistoću vode, naravno da se putem državnih medija ne promovišu ovakvi sistemi.pingvin_mali napisao:Pozdrav
Da li neko ima iskustva sa magnetno oplemenjenom vodom. Citala sam dosta na tu temu, da je zdrava za organizam, povecava imunitet, odrzava namirnice duze svezim i slicno. Isto tako da su za nju potrebni filteri za vodu i aparati za preciscavanje vode.
Ima li neko iskustva sa tim?
Proces prečišćavanja vode putem reverzno osmotske membrane transformiše vodu iz vodovodne instalacije ili iz bunara u visoko kvalitetnu vodu za piće i kuvanje. Proces prečišćavanja vode odvija se kroz kombinovani predfilter (sedimentni sa aktivnim ugljem), kroz reversno osmotsku membranu i detox postzavršni filter. Prečišćena voda se čuva u rezervoarima hladne i vruće vode. Tokom procesa prečišćavanja vode otklanjaju se mehaničke nečistoće, hlor, hlorna jedinjenja, pesticidi i druga štetna jedinjenja kao i 99.9% virusa i bakterija iz vode.
Magnetajzer je uređaj koji svojim koncentrisanim permanentmagnetnim poljem obezbeđuje namagnetisanje makro molekula RO (reverzibilno osmotske) vode, tj orijentaciju dipola vode u zadatom smeru polja razarajući makromolekule vode na jedinične molekule vode. Ovaj tip magnetajzera koji je po svojoj konstrukciji specifičan, pretstavlja jedan od najefikasnijih magnetnih sistema koji jednostavno „rastresa“ molekularnu strukturu vode. Magnetne „sendvič“ procjepe formiraju najjači magneti od neodimiuma koji imaju i do 10 puta jače magnetno polje od klasičnih keramičkih magneta. Zahvaljujući svojoj jačini i dejstvovanju iz neposredne blizine na RO vodu koja protiče kroz magnetne procijepe dejstvo magneta se multiplicira.
Meni su poznati aparati za prečišćavanje vode nobelmontenegro, mada ima i drugih brendova, ali mi je u glavi nobel za aparate ove namene.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Магнетисање воде је одавно познато али као и свака друга "небитна" тема не шири се у медијима осим када неко треба да опљачка народ.
За магнетисање воде потребни су јаки магнети, на пример десетак комада. Да неко не би варао народ одмах да кажем да је цена тих магнета око један евро. Најзгоднији магнети су облика диска, пречника 2cm и дебљине 5mm, наравно неодимијумски и никловани. И то је њихова цена.
Осим магнета потребно је и једно метар квалитетног црева за воду које не смрди. И да, још једна столица.
За магнетисање воде потребни су јаки магнети, на пример десетак комада. Да неко не би варао народ одмах да кажем да је цена тих магнета око један евро. Најзгоднији магнети су облика диска, пречника 2cm и дебљине 5mm, наравно неодимијумски и никловани. И то је њихова цена.
Осим магнета потребно је и једно метар квалитетног црева за воду које не смрди. И да, још једна столица.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 03, 2017 4:03 pm
Da da i ja sam naknadno pronasla Nobelmontenegro da je jedan od boljih u toj oblasti. Imaju cak i temu na osnovu magnetne vode.
http://www.nobelmontenegro.com/magnetno ... njena-voda
aaaca, to uopste nije skupo, znaci da te izadje oko 10tak evra samo magneti.
http://www.nobelmontenegro.com/magnetno ... njena-voda
aaaca, to uopste nije skupo, znaci da te izadje oko 10tak evra samo magneti.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Наравно да није скупо када човек сам прави и провери где да купује материјал. У супротном има да кошта бар 500 евра.