Poštovani molim Vas za odgovor,i objašnjenje!!!Naime,unazad nekoliko mjeseci primijetila sma da se znojim u toku noći ,što mi se nije nikad ranije dešavalo,to sam u to vrijeme pripisivala stresu ....početkom aprila 2009. u sklopu PMS-a noću me budila groznica,sve dok me glava nije zaboljela u tojmjeri da nisam mogla da izdržim...javljala sma se dr i u hitnu pomoć nekoliko puta ...nisu znali šta bi mi dali i uradili-uglavnom je to bio voltaren injekcija i rekli bi da je vjerovatno neki prolazni virus....kad sam oko sredine aprila radila nalizu krvi....imala sam leukocita samo 2,7 znate već čega....i ostale vrijednosti krvi su se poremtile ali je heoglobin ostao u granicama normale...to su pripisali padu imuniteta i pustili me kući da trpim i dalje nesnosne bolove u kostima,glavi,očima,malaksalost,znojenje...dezorjentacija..oslabljen vid...jedno jutro krajem aprila...primijetila sma otekline u preponama ,na vratu i ispod pazuha-limfni čvorovi su natekli .....zadrzana sam na infektivnom 6 dana ..trazili su neke viruse i bakterije koje ja nisam imala i onda opet pustili kući....na kućno liječenje ...bez ikakve terapije i bilo čega...čak im je bilo krivo kad bih rekla koliko me i kako boli....sada me ponovo jako glava boli i vratne žile...noge..znojenje....malaksalost...zamagljen vid....žlijezde su i dalje natekle....bila sam i kod hematologa..kaže da nije riječ o nekoj primarnoj bolesti koju bi oni tretirali,na infektivnoj kazu da sam sa njhove strane zdrava a ja ne mogu da izdrzim više ovakvo stanje,čak sam prestala i raditi unazad mjesec i bez poboljšanja..stres fizičke aktivnosti i sve ono što me zamaralo sma svela na minimum....ima toga još....da pojasnim...ali ne znam hoćete li mi odgovoriti pa nek ostane s ada na ovome...molim za pomoć,tumačenje.šta bi to moglo da bude kod mene?????Hvala Vam!!pozdrav!!!