Lupus

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Karli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 2:37 pm

Lupus

Post od Karli »

Caos!
Ja imam lupus 6 godina!Moj suprug i ja pokusavamo da ostanem trudna ali do sada bezuspesno!
Da li neko ima iskustva sa lupusom?
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

A jeste li pod nekom terapijom?
Moja poznanica ima sistemski lupus i vaskulitis i znam da je redovno pod nekom terapijom zbog koje vise ni ne razmislja o potomstvu.
Sta kaze vas ginekolog ili imunolog?
Karli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 2:37 pm

Post od Karli »

Da ,redovno uzimam lekove!Boles je pod kontrolom i nije aktivna!Ti lekovi se piju i u trudnoci i ne stete poldu!Imam jako dobar tim lekara oko sebe i ne sekiram se!Smem da ostanem trudna i sto se tice imunologa i ginekologa!
Ne znam kakav lupus ima vasa poznanicai da li je aktivan!Sve to ima veze jedno sa drugim!
Ako vam nije prblem raspitajte se kakavtacno lupus ima,sta joj je zahvatio,gde se leci i koje lekove pije!
Mozda mozemo jedna drugoj da damo neki savet i pomognemo!

Pozdrav
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

E pa verovatno je u tome i problem sto se nikad ne zna kad ce se aktivirati...., a za decu sam je jednom pitala i znam samo da je rekla da nema sanse i da ne sme ni da pokusava...uzgred ona ima osim lupusa i vaskulitisa i neko trece sistemsko obolenje, tako da je njeno stanje verovatno komplikovanije nego tvoje.
A ako doktori kazu da nije problem onda nastavi da pokusavas i uradi sve i moguce i nemoguce pa cete nadam se uz dosta truda i srece i uspeti.
Pozz.
Odgovori