lupus
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 14, 2003 1:00 am
Sve je pocelo 23.02.2001 sa simptomima gripe...nakon 7 dana dijagnozu mjenjaju na upalu pluca...nakon 14 dana bakterijska upala bubrega...daju mi nezamislive kolicine anitbiotika...Nakon 25 dana postajem skroz crvena, pocinjem stalno povracati (trovanje)...zatim kad vec pocinjem da gubim svjest... iz hitne me odvoze u bolnicu (dermatologija), gdje mi u roku od par dana nakon uradjenih svih mogucih pretraga daju dijagnozu SLE...
U bolnici bila 2 mjeseca...nakon toga se lijecila kuci jos 1,5 g. Sada sam bez terapije i sve je OK...
Ali znam za slucajeve kada se SLE nije mogao i po nekoliko godina otkriti...
I niko mi ne moze sa sigurnoscu reci da li sam lupus dobila tada ili sam ga imala od prije...
U bolnici bila 2 mjeseca...nakon toga se lijecila kuci jos 1,5 g. Sada sam bez terapije i sve je OK...
Ali znam za slucajeve kada se SLE nije mogao i po nekoliko godina otkriti...
I niko mi ne moze sa sigurnoscu reci da li sam lupus dobila tada ili sam ga imala od prije...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am
Re: lupus
The particular specific cloth produced the particular materialing provides the almighty warmthpreservation result.Canada Goose Sale understanding that my partner and i mayrecommendthey carry out a great ultrasound also.Canada Goose Torontounderstanding that in Canada Goose Victoria Parka case a medical doctor at any time claims simply no make them carry out whichever it really is which you need. it really is your infant so you could have the particular point out thus,Canada Goose Outlet although you'ren't a health care provider! Canada Goose Chateau Parka We have realized this kind of together with my own animals.http://www.sales-canadagoosetoronto.com/