lupus

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jung
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2002 2:00 am

Post od jung »

Treba mi pomoc u vezi sistemskog lupusa.Ako neko ima pozitivna iskustva volela bih da mi ih javi ...
ilankovn
Moderator
Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ilankovn »

Ako zelite, Vase nalaze moze pogledati lekarski tim, koji ce Vam dati dalja uputstva i savete.
sarajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 14, 2003 1:00 am

Post od sarajevo »

ja imam lupus vec dvije godine
znam veoma mnogo o toj bolesti
rado cu pomoci svima koji zele znati nesto vise o sistemskom lupusu
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Sarajevo,
interesuje me koliko dugo ti je trebalo za dobijanje dijagnoze?
sarajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 14, 2003 1:00 am

Post od sarajevo »

Sve je pocelo 23.02.2001 sa simptomima gripe...nakon 7 dana dijagnozu mjenjaju na upalu pluca...nakon 14 dana bakterijska upala bubrega...daju mi nezamislive kolicine anitbiotika...Nakon 25 dana postajem skroz crvena, pocinjem stalno povracati (trovanje)...zatim kad vec pocinjem da gubim svjest... iz hitne me odvoze u bolnicu (dermatologija), gdje mi u roku od par dana nakon uradjenih svih mogucih pretraga daju dijagnozu SLE...
U bolnici bila 2 mjeseca...nakon toga se lijecila kuci jos 1,5 g. Sada sam bez terapije i sve je OK...
Ali znam za slucajeve kada se SLE nije mogao i po nekoliko godina otkriti...
I niko mi ne moze sa sigurnoscu reci da li sam lupus dobila tada ili sam ga imala od prije...
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Meni sumnjaju vec 6 god. i kazu da lupus nekada kasno daje laboratorijske nalaze. Usput su mi normalno davalai kojekakve dijagnoze i lecili od kojecega bezuspsno.
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: lupus

Post od korsbag123 »

The particular specific cloth produced the particular materialing provides the almighty warmthpreservation result.Canada Goose Sale understanding that my partner and i mayrecommendthey carry out a great ultrasound also.Canada Goose Torontounderstanding that in Canada Goose Victoria Parka case a medical doctor at any time claims simply no make them carry out whichever it really is which you need. it really is your infant so you could have the particular point out thus,Canada Goose Outlet although you'ren't a health care provider! Canada Goose Chateau Parka We have realized this kind of together with my own animals.http://www.sales-canadagoosetoronto.com/
Odgovori