Lupanje srca i u stomaku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
Lupanje srca i u stomaku
Imam osecaj da mi srce jako kuca vec nekih 2 meseca, ali sve mogu normalno da radim i da trcim i kosarsku da igram samo mi smeta pogotovo kad se umirirm...Citao sam nesto i kazu da je na psihickoj bazi...E sad da li stvarno moze biti do psihe ili do neceg drugog???Da li se to moze resiti zdravom ishranom?? ODGOVORITE Sto pre ...Hvala u napred 

Re: Lupanje srca i u stomaku
Srce reaguje na stres, umor i često smo ga svesni i kad je potpuno zdravo...Uzroci mogu biti razni kao što i sam kažeš na psihičkoj bazi ukoliko imaš puno problema i to naravno utiče na naše bilo. Često puta se, što je skroz loše, najedemo pre spavanja, jer u toku dana nestignemo pa kad legnemo i tako puna želudca i želudčana dijafragma pritišce osrčje pa nam se i zbog toga srce "rita". Često kod mršavih ljudi također se lakše oseti i ima osećaj da na mu je srce lupa u stomaku.
Najbolje je da odradiš pregled i isključiš bilo koje obolenje. Internistički pregled nije ništa neprijatan...rešit će te dileme i osloboditi straha i već će ti srce manje lupati. :wink
I da hrana može biti i otrov i lek. Jako utiče na naš organizam i naravno na naše srce. Masno, slano, prezačinjeno jelo ga opterećuje....
Najbolje je da odradiš pregled i isključiš bilo koje obolenje. Internistički pregled nije ništa neprijatan...rešit će te dileme i osloboditi straha i već će ti srce manje lupati. :wink
I da hrana može biti i otrov i lek. Jako utiče na naš organizam i naravno na naše srce. Masno, slano, prezačinjeno jelo ga opterećuje....
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 2:21 pm
Re: Lupanje srca i u stomaku
Hvala sve u svemu .. samo sto ja nisam bas mrsav al nema veze