Lupanje srca posle jela

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milanad9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 04, 2003 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milanad9 »

Lupanje srca posle jela ima moja mama ali samo kad legne posle obroka-dok nesto radi nije joj nista!Ne znamo sta je uzrok ali ona pije Persen tablete pa joj bude bolje.I mene interesuje sta se desava ali ona nece na pregled.
anja_2912
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 20, 2004 1:00 am
Kontakt:

Post od anja_2912 »

Ne boj se za mamu! I ako nisam lekar mislim da nije strasno. Meni se to već godinama događa, bila sam kod lekara i sve je to zbog želudačne kile, koja se u tom položaju podigne, pritisne dijafragmu ili kao kod mene "propadne" i pritosne "siroto" srce, koje se ubrzaniom radom pobuni (lupa kao ludo). terapiju je PAMETNO da odredi lekar, pa ipak oteraj mamu kod istog.
Kada su mi radili ispitivanja, prvo su posumnjali na štitnu žlezdu... Kažu da je to često i psihosomatski...
Pozdrav!
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Cali »

Persen, je lek za smirenje koji ne spada u grupu takozvanih "opasnih" hemisjkih lekova za smirenje. Ukoliko to resava problem mislim da se radi samo o nekoj vrsti neurovegetativnog poremecaja. Konsultujte lekara i probajte da nastavite terapiju medikamentima iskljucivo prirodno-biljnog porekla. Pozdrav.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.
Volim - i ne smeta mi da pomazem ljudima.
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
Odgovori