lucenje histamina

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
invisible8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 08, 2014 8:00 pm

lucenje histamina

Post od invisible8 »

Ovako..
Osetljiva sam po prirodi,anksiozna kako je to sada moderno reci i na svako uzbudjenje,ne samo negativno vec i pozitivno reagujem tako,tj.moje telo reaguje tako sto dobije osip na grudima i u predelu vrata,dakle crvenilo,kao da imam alergijsku reakciju a nije to..Ne pijem lekove za smirenje ali posto planiram svadbu,razmisljam da neki lek uzmem tog dana,ne znam koji je nabolji,da ne uspava previse.Lek za smirenje.
A takodje me interesuje da li lek PRESING koji je inace za razne vrste alergija bi mogao pomoci da spreci posledicu crvenila koje imam,jer sam negde cula da je za to odgovoran histamin,prekomerno lucenje histamina i kod ljudi sa alergijama,sto ja nisam ali moze se reci da sam alergicna na stres,psihicke je prirode alergija.Da li neko ima iskustva sa tim lekom?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: lucenje histamina

Post od vasa »

Nikako ti ne bih preporucio da po savetu na forumu uzimas takve lekove nego lepo odes kod lekara pa neka ti lepo da savet.
Uostalom, zar ne mislis da bi trebala da se pozabavis tim problemom uopste, ne samo zbog svadbe. Neka ti je sa srecom ali nikako nemoj da ne odes kod doktora da proceni kod kog specijaliste treba da odes, ili dermatologa ili alergologa ili kog vec.
srecno
invisible8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 08, 2014 8:00 pm

Re: lucenje histamina

Post od invisible8 »

Bila sam kod neuropsihijatra pre 4 godine,kad sam prvi put imala napad anksioznosti,naravno nisam mislila da je to u pitanju,ali jeste.Pogodio je dijagnozu ali ne i lecenje,prepisao mi je lorazepam 3 puta dnevno ,i ja sam ispostovala terapiju jedan ceo dan i to u lezecem polozaju,jer me je oborilo,i nisam mogla normalno da funkcionisem i naravno da nisam nastavila,jer bih se osecala kao narkoman a to ne zelim.tako da ne planiram na svoju ruku da se lecim,pod tim mislim da nesto uzimam duzi vremenski period,vec samo taj jedan put,pa pitam koji sedativ se preporucuje,bar za toliko mislim da bi neko mogao da mi da odgovor.
Odgovori